Sevilen isimden sürpriz başvuru!

31 Mart'ta gerçekleşecek olan mahalli seçimler öncesi partilere aday adaylığı için başvurular tüm hızıyla sürüyor.

  • 765
Sevilen isimden sürpriz başvuru!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Belediye Başkanlığı, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeliği için Cideliler gönül verdiği siyasi oluşumlardan aday adayı olmak için başvurularını yaparken, sevilen bir isimden sürpriz bir görev talebi daha geldi.

Cide’de taraflı-tarafsız her kesim tarafından sevilip sayılan Mustafa Özcan, İl Genel Meclis Üyeliği için Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı oldu.

Cide AK Parti İlçe Başkanlığına gelerek başvurusunu bizzat yapan Mustafa Özcan, aday gösterilip seçilmesi halinde tüm enerjisini Cide'nin sorunlarına ve gelişmesine harcamak istediğini belirtti.

Cide'nin farklı noktalarında 30 yıl İmam Hatiplik yaparak 2 yıl önce emekli olan Mustafa Özcan, “Cide’mizi çok daha iyi bir noktaya taşımak, ilçemizin merkezi ve köylerindeki eksikleri gidermek için bu sorumluluğu almak istiyorum. Aday gösterilip seçilmem durumunda tüm enerjimle katkı sunmak istiyorum. Köylerimizde ki eksik ve sorunları çok iyi biliyorum. Herkesin hayır duasını almak için bu kutlu göreve talibim. Rabbim hakkımızda hayırlısını eylesin inşallah” dedi.

İl Genel Meclis Üyeliği için aday adaylığı başvurusuyla farklı bir heyecan oluşturan Mustafa Özcan’ı, bir çok Cideli gerek arayıp, gerekse bizzat ziyaret ederek tebrik etti.

1966 Cide Beşevler Köyü doğumlu olan Mustafa Özcan evli ve 3 çocuk sahibi.