SFC çalışanına Vali morali

Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, beraberinde Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş ile birlikte ülkemiz ve Kastamonu'nun ahşap sektöründe öncü firmalarından olan SFC Entegre'yi ziyaret ederek fabrikadaki personel ile öğle yemeğinde bir araya geldiler.

  • 2031
SFC çalışanına Vali morali
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vali ve Başkan’ın SFC ziyareti, fabrika yönetimi ve çalışanları için büyük moral oldu.

SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu tarafından karşılanarak fabrika birimleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Mesut Yıldırım’a, ziyaret esnasında Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz, Fabrika Müdürü Bilal Karakaya, Hammadde Tedarik Müdürü Şaban Çemek, Muhasebe Müdürü Hakan Dikici, İnsan Kaynakları Müdürü Umut Yılmaz ve Çevre Mühendisi Çağatay Öksüz ile diğer personeller eşlik etti.

Fabrikayı gezerek işçilerle bir süre sohbet eden Vali Mesut Yıldırım ve beraberindekiler, fabrikadaki ürünlerin üretim aşamalarını yerinde inceledi.

Türkiye’nin ormanlık alan bakımından en zengin ili olan Kastamonu’da 1976 yılından beri faaliyet göstererek şehirde istihdamı destekleyen ve bünyesindeki bini aşkın çalışanıyla SFC Entegre Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş.nin ilimizdeki çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Vali Mesut Yıldırım; Kastamonu ekonomisine ciddi anlamda katkılar sunan SFC Fabrikası yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür etti.

“VALİMİZ VE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu ise: “Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımızın fabrikamızı ziyaretleri bizler ve çalışanlarımız için büyük moral olmuştur. Bilindiği üzere her köşesinde farklı bir güzelliği ile büyük bir hazineye sahip olan Kastamonu’nun en büyük varlıklarından birisi de ormanlarıdır. Yüzde 65’e yakını ormanlarla kaplı olan Kastamonu, birçok firmanın hammadde ihtiyacını karşılayarak, hem doğal döngüsünü sağlıklı bir şekilde muhafaza edip sürdürmekte, hem il, hem de ülke ekonomisine büyük destek sağlayarak katma değer yaratmaktadır. Bu anlamda yaptığımız tüm çalışmalarda bizlere tam destek veren ve yanımızda olan Sayın Valimiz ve Sayın Belediye Başkanımıza SFC ailesi adına teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

40 senelik geçmişiyle; yonga sunta, kontraplak, mdf, tutkal, laminant parke tesisleriyle ülkemiz ve ilimiz ekonomisine  katkı veren Kastamonu SFC Entegre Orman Ürünleri San. Tic. A.Ş. 2016 senesini 245 milyon TL ciro ile kapatmış, önümüzdeki 3 sene içerisinde 600 milyon TL’lik satış hacmine ulaşmayı hedefliyor.