SFC ve Hizmet-İş'ten KGC'yi ziyaret

Hizmet-İş Sendikası Kastamonu İl Başkanı Mustafa Çağlı, beraberinde Hizmet-İş Gençlik Komitesi Başkanı Mesut Dağlıoğlu ve Engelliler Komitesi Başkanı Reyhan Yıldırım ile birlikte Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) hizmet binasını ziyaret etti.

  • 1436
SFC ve Hizmet-İş'ten KGC'yi ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Basın İlan Kurumu (BİK) Şube Müdürü Yaşar Kuru’nun da bulunduğu ziyarette KGC Başkanı Erkan Yılmaz ile Kastamonu basını ve sendika çalışmaları üzerine konuşan Çağlı ve Dağlıoğlu, KGC çalışmalarında Yılmaz ve ekibine başarı diledi.

“TOPLUMUN AYNASI, YÖN GÖSTERİCİSİ BİR GÜÇ”

Mustafa Çağlı, KGC hatıra defterini de imzaladı ve şu cümleleri kaleme aldı: “Kastamonu Gazeteciler Cemiyetimizi Hizmet-İş Sendikası olarak ziyaret ettik. Çok hoş karşılandık. Müzeyi gezdik. Eskiden Kastamonu’da yayın yapan gazetelerimizi gördük. Basınımızı sivil toplum örgütlerimiz gibi toplumun aynası, yön göstericisi bir gücü olarak görüyoruz.”

SFC AİLESİNDEN ZİYARET

SFC Entegre Orman Ürünleri yetkilileri de KGC’yi ziyaret etti.

Fabrika yetkilileri Kayhan Bağrul, Bilal Karakaya, Ömer Gülamoğlu, Fatih Ergüven ve Şaban Çemek’ten oluşan heyet, KCG’nin yeni hizmet binasını gezdi.

Heyet adına KGC hatıra defterini imzalayan SFC Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu: “Geçmişi günümüze taşıyan, gözümüz, kulağımız, sesimiz yerel gazetelerimize layık olan cemiyetimizi ziyaretten dolayı mutluluğumuzu ifade ederek kayıt için şerh düşmenin heyecanını yaşıyoruz. Geçmişi bilmeyen toplum ve yerel halk, geleceğe yön veremez. Bu binanın kazandırılmasında emeği olan herkese şükranlarımızla” diye konuştu.

KGC Başkanı Erkan Yılmaz, SFC ailesi ve Hizmet-İş Sendikası yetkililerine ziyaretlerinden dolayı Kastamonu basını adına teşekkürlerini sundu.

Haber Merkezi