SFC'de Grev Bitti, Herkes Rahat Nefes Aldı

SFC Entegre Orman Ürünleri Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Gülamoğlu, grevin sona ermesiyle birlikte nakliyeci esnafının da rahatladığını belirterek, Kastamonu olarak rahat bir nefes aldıklarını söyledi.

  • 809
SFC'de Grev Bitti, Herkes Rahat Nefes Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


SFC YÖNETİM KURULU ÜYESİ ÖMER GÜLAMOĞLU: 
“GREVİN SONA ERMESİYLE NAKLİYECİ ESNAFI DA RAHATLADI”

TAŞIKO’nun Olağan Genel Kuruluna katılan Ömer Gülamoğlu, “Fabrikamız, çok derin bir süreçten geçti. Uzun zamandır hep gözler bana bakıyordu. Bende sizlere bakıyordum. Bu gözler uzun zaman bir şeyler bekledi. Bu beklenen şükürler olsun dün itibariyle sona erdi. Noktalandı. Herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Emeğinize sağlık” dedi.

Kastamonu’nun bu tür olaylara çok fazla yabancı olduğunu fakat ne yazık ki grevin yaşandığını ifade eden Gülamoğlu, “Grev, Kastamonu’da hatta hiç yaşamamıştı. Bunu atlatmamız çok zor oldu. Ama atlatıldı ve kazanan yine bizler olduk. Oradaki 200-300 kişi olayı değildi buradaki 500-600 kişiyi de ilgilendiriyordu. Çünkü biz bir aileydik. Bir önceki kurulunuz da ben “tekerlekler dönecek baca tütecek” demiştim. Bu süreçte ne baca tüttü ne tekerlekler döndü nede 2-3 aydır huzurlu bir uyku bile yoktu. Şükür çözüldü. Şimdi ben sizlerden bir şey istiyorum artık Kastamonu’nun kaybedeceği bir şey yok. Millet 2- 3 fabrika yaparken biz bir fabrikayı çalıştıramıyorsak Kastamonu’da bir sorun var hatta hepimizde bir sıkıntı var demektir. Grev dolayısıyla bir tesisimizde gecikti. Burada en az 100 kişi çalışacak. Çalışanı da geçelim 50 tanede kamyon taşıyacaktı. Bakın 3-4 ay kaç ailenin ekmek kapısı geriledi. Sizlerden istediğimiz bize geçirdiğimiz bu zor günlerden sonra sadece çalışanlarımıza maddi manevi değil Psikolojik desteğini eksik etmeyiniz. Eğer biz, bu desteği sağlayamıyorsak vay halimize diyorum” diye konuştu.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)