5 yeni film vizyona giriyor

Sinemaseverler bu hafta 5 yeni film ile buluşuyor. Gerilim, animasyon, komedi seçkilerinin yer aldığı 23 Ağustos haftasının haftasının öne çıkan filmi 'Geçmişin Sırları'. Robert Redford'un hem oynayıp, hem yönettiği film de FBI'ın...

  • 860
5 yeni film vizyona giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinemaseverler bu hafta 5 yeni film ile buluşuyor. Gerilim, animasyon, komedi seçkilerinin yer aldığı 23 Ağustos haftasının haftasının öne çıkan filmi “Geçmişin Sırları”. Robert Redford’un hem oynayıp, hem yönettiği film de FBI’ın 30 yıldır aradığı Avukat Grant’ın hikayesi anlatılıyor.

GEÇMİŞİN SIRLARI

Eşini kaybetmiş olan avukat Grant küçük kızı ile birlikte yaşamaktadır. Grant, geçmişte savaş karşıtı bir militan grubunda aktif olarak görev almıştır. Cinayet ve soygun suçlamasıyla FBI tarafından otuz yılı aşkın süredir aranmakta olan Grant, onlardan saklanmayı başarmıştır. Kimliği ifşa olan Grant, bir kez daha kurtulmayı başarabilecek midir? Robert Redford, Shia LaBeouf, Julie Christie ile Sam Elliot’un oynadığı “Geçmişin Sırları” yine Robert Redford’a ait.

BU AŞK FAZLA SÜRMEZ

Nat ve Josh’un evliliğinde cicim ayları çabuk bitmiş, pembe bulutlar dağılmıştır. Evliliklerinde ilk yıl dolarken iyice gün yüzüne çıkan sorunlar, zaten pek uyumlu olmayan çifti birbirinden uzaklaştırır. Resmin içine bir de Josh’ın eski kız arkadaşı Chloe ve çekici bir iş adamı olan Guy’ın da girmesiyle her şey daha da karmaşık bir hal alır. Dan Mazer’in yönettiği ve Rose Byrne, Anna Faris, Rafe Spall ile Simon Baker’in oynadığı “Bu Aşk Fazla Sürmez”, İngiltere yapımı.

BÜYÜKLER 2

Arkadaşları ve onların çocuklarıyla birlikte olmak için ailesiyle birlikte memleketine taşınan Lenny (Adam Sandler); eskisiyle yenisiyle kabadayılar, çılgın otobüs şoförleri, ayyaş polisler ve partiye dalan kostümlü 400 kişi sayesinde deliliğin peşini bırakmadığını anlar. Dennis Dugan’ın yönettiği ve Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Salma Hayek, Maya Rudalph, Maria Bello ile Nick Swardson’un oynadığı “Büyükler 2”, komedi türünde.

UÇAKLAR

Film, hava yarışçısı olarak mücadele etme hayalleri kuran kasaba uçağı Dusty’nin hikâyesini konu alıyor. Ancak Dusty yarış uçağı değildir ve yüksekten korkmaktadır. Dusty, donanma pilotu Skipper’a başvurur ve yarış parkurunun son şampiyonu Ripslinger’la boy ölçüşecek seviyeye gelir. Dusty’nin cesareti büyük bir sınavdan geçer ve izleyenlere uçmak için ilham verir. Klay Hall’ın yönettiği ve Val Kilmer, Julia Louis Dreyfus, Teri Hatcher ile Dane Cook’un seslendirdiği film “Uçaklar”, animasyon – macera sevenler için.

ŞEYTAN TOHUMU

Eşinden yeni boşanan Clyde, küçük kızları Em’in bir ahşap kutu almasında endişe edecek bir şey görmez. Ancak ailenin başına tuhaf şeyler gelmeye başlar. Yahudi geleneklerinde sözü geçen Dibbuk Kutusu’nu açmışlardır. Kutunun içine hapsedilmiş bir cin, içine girdiği insanı yiyip bitirmek istemektedir. Ole Bornedal’ın yönettiği ve Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Madison Davenport ile Grant Show’un oynadığı “Şeytan Tohumu”nun yönetmen koltuğunda Ole Bornedal oturuyor.