7 yeni film vizyona giriyor

Sinemaseverler dram, komedi, korku, aksiyon türlerinden oluşan 7 yeni film ile buluşuyor.

  • 1531
7 yeni film vizyona giriyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sinemaseverler dram, komedi, korku, aksiyon türlerinden oluşan 7 yeni film ile buluşuyor. 13 Eylül haftasının öne çıkan yapımları arasında “Karanlık Şerit: Möbius” ve gerçek bir hikâyeden yola çıkılarak anlatılan yerli korku yapımı “Şeytan-ı Racim” yer alıyor.

PIRILTILI HAYATLAR

Bir grup şöhret meraklısı genç, interneti kullanarak ünlü kişilerin izini sürmeye başlarlar. Amaçları da bu kişilerin evlerini soymaktır. Utangaç Marc, hain biri olan Rebecca ile yakınlaşır. Birlikte zengin ve ünlülerin dolabından “alışveriş” yapmaya başladıklarında Marc için istediği popülarite gelir. Çok geçmeden pahalı giysiler, ayakkabılar ve giysilerin sahibi olmaya başladıklarında medyanın dikkatini çekerler. Sofia Coppola’nın yönettiği ve Emma Watson, Katie Chang, Israel Broussard ile Claire Julien’in oynadığı “Pırıltılı Hayatlar”, suç dram türünde.

NEVA

Neva, aşk için verilen mücadelelerden yola çıkılarak geçmişin sorgulanması üzerine gerçek bir hikâye. Film, “aşk, sevgilinize daha çok güvenmenizi mi, yoksa geçmişini daha çok sorgulamanızı mı sağlar” sorusuna odaklanıyor. Can Arca ile Birkan Uz’un yönettiği ve Şükrü Özyıldız, Başak Parlak, Levent Özdilek, Bedia Ener, Ahmet Uz, Nergis Kumbasar, Sinem Burcu Kalaycı, Kenan Vural ile Tuna Velibaşoğlu’nun oynadığı “Neva”, Ilgın Olut’un 2000 yılında Dünya Aktüel Ödülleri En Çok Satan Roman Ödülü’nü alan kitabından sinema filmine dönüştü…

KARANLIK ŞERİT: MÖBİUS

Rus gizli servis ajanı olan Gregory, bir işadamını izlemek için Monaco’ya gönderilir; finans uzmanı olan Alice de ekibe dahil edilir. İhanetinden şüphe duyulmasına rağmen Gregory altın kuralı bozar ve kendisi de gizli ajan olan Alice ile ilişkiye girer. Aralarında doğacak bu imkânsız tutkunun sonu ise onları entrika dolu bir maceraya sürükleyecektir. Eric Rochant’ın yönettiği ve Jean Dujardin, Cecile De France, Tim Roth ile Emilie Dequenne’in oynadığı “Karanlık Şerit: Möbius”, dram aksiyon türünde.

ARINMA GECESİ

Amerika’da hükümet, her yıl 12 saatliğine, cinayet de dahil, her türlü suç eyleminin yasal olmasına izin vermektedir. Polis aranamaz, hastaneler yardıma ara verir. Halkın, kendisini ceza yoluyla düzene koyduğu bir gecedir. Şiddetin ve suçun her yeri sardığı bu gecede bir yabancı kapılarını çaldığında, ne yapacaklarına aile karar verecektir. Ethan Hawke, Lena Headey, Rhys Wakefield ile Max Burkholder’in oynadığı “Arınma Gecesi”ni James DeMonaco yönetti.

TURBO

Geçirdiği çılgınca kazanın O’na mucizevi güçler kazandırmasının ardından Turbo, sıra dışı bir amaç için yolculuğa çıkar: Ünlü yarış pilotu Çılgın Gagne’yle kapışmak. Sokaklarda tanıştığı bir salyangoz çetesinden de yardım gören ufaklığımız hiçbir hayalin gerçekleşmeyecek kadar büyük, hiç kimsenin de onları gerçekleştiremeyecek kadar küçük olmadığını ispat için yüreğini ortaya koyar. David Soren’in yönettiği ve Ali Hekimoğlu, Murat Aydın ile Kadir Çermik’in seslendirdiği animasyon film “Turbo”, 3D olarak vizyona giriyor.

BU NASIL AİLE

Davidk, uyuşturucu satıcısıdır. Zulasını kaptırınca Brad’e borçlanır. Durumunu düzeltmek için Brad’in mallarını Meksika’dan getirmelidir. Rose, Kenny ve Casey’yi kendiyle birlikte hareket etmeye ikna eder. Sahte bir eş, iki çocuk ve David’den oluşan “Miller ailesi” Dört Temmuz hafta sonu için güney sınırına doğru yola çıkarlar. Rawson Marshall Thurber’in yönettiği ve Jennifer Aniston, Jason Sudekis, Emma Roberts ile Nick Offerman’ın oynadığı “Bu Nasıl Aile”, komedi sevenler için.

ŞEYTAN-I RACİM

İstanbul’da Üniversitede okuyan iki ev arkadaşı Emrah ve Salih’in hayatları Salih’in Havas ilmine duyduğu merakla sonsuza kadar değişir. Cin’ler âleminin ürkütücü varlıklarını kendi emri altına alarak isteklerini gerçekleştirmeleri için kullanmak isteyen Salih ve hiçbir şeyin farkında olmayan Emrah kendini bir anda bu korkunç döngünün içinde bulurlar. Arkın Aktaç’ın yönettiği ve Uğur Güneş, Ertunç Uygun, Mehmet Çevik ile Ayşe Tunaboylu’nun oynadığı “Şeytan-ı Racim” de yaşanmış bir hikâyeden yola çıkılarak bire bir olarak anlatılıyor.