Ege'de Korku Filmi Çekiliyor

Zayka Yapım'ın üstlendiği Aydın,Denizli ve Muğla'da çekilen '' İblis'in oğlu 13. Vahşet'' isimli sinema filmi 27 Aralık'ta vizyona girecek. İlk defa, 13 rakamının uğursuzluğunu konu alan film Dünya sineması tarafından ilgi...

  • 1791
Ege'de  Korku Filmi Çekiliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zayka Yapım’ın üstlendiği Aydın,Denizli ve Muğla’da çekilen ‘’ İblis’in oğlu 13. Vahşet’’ isimli sinema filmi 27 Aralık’ta vizyona girecek. İlk defa, 13 rakamının uğursuzluğunu konu alan film Dünya sineması tarafından ilgi görmesi bekleniyor.


Zayka Yapım tarafından ‘’İblis’in Oğlu 13. Vahşet’’ sinema filmi hakkında açıklamalarda bulunan Yapımcı Zafer Kaya, ‘’ Bu proje bizim için çok önemli. Bunun için her şeyi göze aldık. Maddi zorluklarla bu filmi yapmaya çalışıyoruz. Ekibimizin büyük bir bölümünü Aydın, Denizli ve Muğla’dan oluşturduk. İnanıyorum ki çekim sürecinde gerek teknik ekip, gerek oyuncular kendilerine düşen görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerdir. Bu yapımda emeği geçecek olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum, bütün ekibe şimdiden başarılar diliyorum ‘’ şeklinde konuştu.


FİLMİN KONUSU


Gazetede yayınlanmış, gerçek bir hikâyenin kamera kayıtlarına aktarılmasıdır.


Üniversitenin gazetecilik bölümünde eğitim gören bir grup öğrenci, bitirme tezi için ilginç bir haber araştırmaktadırlar. Öğrenciler, Sır perdesi aralanamayan ve 8 dağcının kaybolmasından şüphe edinilen ve aynı zamanda dağ evinde ilkel şartlarda yaşayan Wild’ in hikâyesini, kamera kayıtlarıyla destekleyecek şekilde haber yapmaya karar verirler.


Bu arada lanetli olarak inanılan 13 rakamının kehanetini ortadan kaldırmak için 5 kurbana daha ihtiyacı vardır.


Kaybolan 8 dağcının ardından 5 kişilik gurup olan gençler;


Bu sır perdesini aralayabilecekler mi?


SÜPER İNCİRİN KADROSUYLA ÇALIŞACAKLAR


27 Aralık’ta vizyona girecek ” İblis’in Oğlu 13. Vahşet” isimli sinema filmin yönetmenliğini Emre Kaya, senaryosunu Fevzi Altunbulak ve Zafer Kaya üstlenirken müziklerini de Vehbi Can Uyaroğlu yapıyor. Sanat Yönetmenliğini Neslihan Kaplan Soyer , Görüntü Yönetmenliğin ’de Türkiye’ de bir ilk olarak Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Sinema TV Öğrencisi olan kısa filmleri ile isminden sık sık bahsettiren Gökalp Yamen yapacak.


Fevzi Altunbulak, Burakhan Keyif, Merve Uçar Cangöz, Erkan Karadeniz ve Yiğit Dören’in başrollerini paylaştığı filmde, Mehmet Topbaş, Emrah Elden, Coşkun Kemer, Mustafa Kılınç ve Ömer Faruk Yıldırım’da yer alıyor.