Kastamonu'da Çekilen Film Nisanda Sinemalarda

Azdavay'da çekilen 'Münafık' isimli film 3 Nisanda sinemalarda gösterime giriyor.

  • 1669
Kastamonu'da Çekilen Film Nisanda Sinemalarda
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Yönetmenliğini, Yazarlığını, Senaristliğinde Özkan Aksular 'ın imzası olan Münafık isimli sinema filminin yapımcılığını ise Özkan Aksular ile Sedan Günez beraber yaptılar. Thriller, Drama, Horror türünde olan filmde Ahmet Fuat Onan, Balım Gaye Bayrak, Erdoğan Sıcak, Güliz Şirinyan, Hakan Salınmış, Karina Malsagova, Levent Sülün, Murat Bülent Atacan, Nalan Olcayalp,Özer Arslan,Zeynep Okan ın yanında Azdavay’dan da figüran oyuncularda rol aldı.

Büyük bölümü Azdavay Kayabaşı Köyü Nalbantoğlu Mahallesinde çekilen filmin konusu ise; 1984 yılında, Sovyetler Birliği’nde bulunan ve Parapsikolojik olaylar üzerine incelemeler yapan ESP (Extra Sensory Perception; Duyu Dışı İdrak) Laboratuvarlarından birinde çalışmakta olan Valeria, eski sevgilisi Nazım’ın daveti üzerine, “Cinli Nazife” olarak anılan Nazife Hanım ile ilgili araştırma yapmak için Türkiye’ye gelir. Azdavay’daki Nalbant Köyü’nde araştırmalarını sürdüren Valeria, birden hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolur. Köylü, Nazife Hanım’ı felç geçirmiş, Nazım’ı ise delirmiş bir halde bulur.

Küçük kızının hastalığı nedeniyle doğal doğum yapmak isteyen Ceyda, eşi ve kızı ile birlikte babaannesinin 30 yıl önce terk ettiği bu köye gelir. Doğum sancıları arasında geçmişin sırları yavaş yavaş aralanacaktır.

EYÜP ŞEN (İHA)