Oyuncu Levent Çakır, 'Kurtlar Vadisi Vatan'ı anlattı 

Türkiye genelinde bugün gösterime giren 'Kurtlar Vadisi Vatan'da köy imamını oynayan Zagor lakaplı Levent Çakır, filmi anlattı. Çakır, 'Kurtlar Vadisi Vatan'ı izleyin, FETÖ'nün ülkemize ne yapmak istediğini anlayın' dedi.

  • 3033
Oyuncu Levent Çakır, 'Kurtlar Vadisi Vatan'ı anlattı 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

'Kurtlar Vadisi Vatan' Türkiye’deki tüm sinemalarda gösterime girdi. Yeşilçam’da birçok filmde rol alan ve bir zamanlar Türk sinemasının aranan isimlerinin başında gelen 67 yaşındaki Edirne doğumlu Çakır, "Kurtlar Vadisi Vatan" filmde köy imamını canlandırdı.

'Kurtlar Vadisi Vatan'ın konusunu anlatan Çakır, "Telefonla beni aradılar. ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filmde oynamamı istediler. Necati Şaşmaz’ın benimle çalışmak istemesi beni çok heyecanlandırdı. Hiçbir şart koşmadan kabul ettim. Beni Edirne’den aldılar ve sete götürdüler. Film Antalya Elmalı ilçesi İyisu köyünde çekildi. Vadide geçti film. Ben köy imamını canlandırdım. Vadi, Irak sınırıydı filmde. Devamlı çatışmalar oldu. Film tamamıyla 15 Temmuz darbe girişimini anlatıyor. Amerika’da yaşayan FETÖ’nün elebaşı, Türkiye’deki askerleri örgütlemiş darbe yapmak istiyor. Irak’tan IŞİD ile birlikte FETÖ ülkeye girmek ister. Polat Alemdar ve ekibi ülkeyi FETÖ’den kurtarmak için mücadele ediyor. Darbe yapmak isteyen askerlerinin gereğini yapıyor Alemdar ve ekibi. FETÖ’ye karşı gelen bir halk kahramanıdır Polat Alemdar bu filmde. Polat Alemdar’ın yanında duranlarla FETÖ’yle kahramanca savaşıyor. Filmde FETÖ gerçeği anlatılıyor. Necati Şaşmaz ve senaryo ekibi doğru yerlere parmak basmış. FETÖ’nün ülke için yapmak istediği zihniyetini beyaz perdeye aktaran en iyi yapımdır, Kurtlar Vadisi Vatan. Filmde açık ve nettir FETÖ’nün vatan haini olduğu. FETÖ’nin Amerikan uşağı olduğu yansıtılıyor beyaz perdeye. Polat Alemdar FETÖ’nün gereğini yapıyor filmde" dedi.