'Sümela'nın Şifresi'nden şarkılı kuymaklı toplantı

Vizyon için geri sayıma başlayan 'Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel' film ekibi basınla buluştu heyecanlarını paylaştı. 

  • 2166
'Sümela'nın Şifresi'nden şarkılı kuymaklı toplantı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çekimleri boyunca Karadeniz mutfağıyla ziyafet çeken ekip, Usla Akademi tarafından özel olarak hazırlanan Karadeniz yemeklerini yiyerek adeta hasret giderdi.

Kahkahalı buluşmaya filmin yönetmeni Adem Kılıç, senaristi Yılmaz Okumuş ve oyuncular, Çetin Altay, Salih Kalyon, Eren Hacısalihoğlu, Eren Vurdem, Buket Çelik, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Seymen Aydın, Hidayet Erdinç ve Yeşim Alıç katıldı.

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Mikrofonu ilk alan Adem Kılıç “Öncelikle bize bu mekanı açan Usla Akademi’ye çok teşekkür ediyorum. Benim 6 sene önce bir hayalim vardı. “Sümela’nın Şifresi”ni çekmek. Çok şükür 3.’sünü çektik. 7 Nisan’da da vizyona giriyor” diyerek sözü oyunculara bıraktı.

Filmin başrol oyuncusu Çetin Altay ise serinin 3. filmi için “Filmi her seferinde bir öncekinden daha iyisini çekebilmek için elimizden geleni yaptık. Çok güzel bir film oldu. Filmden yayınladığımız bölümlere, teaser ve fragmanlara muhteşem tepkiler aldık. Gülmek isteyen filmi izlesin, film vizyona girdikten sonra yoklama yapacağım” dedi.

“TEMEL FIKRALARINI CANLI GÖRECEKLER”

Ardından sözü alan usta oyuncu Salih Kalyon da “Canavar bir ekiple çok eğlenerek çektik filmi. Karadeniz yöresinin ve binlerce yıldır anlatılan Temel fıkralarını canlı olarak görecekler. Tüm Türkiye’yi ve dünyayı filmimizi izlemeye bekliyorum” cümlelerini kurdu.

Yeşim Alıç da çekimler sırasındaki hava şartlarına rağmen nasıl eğlendiklerini şu cümlelerle dile getirdi: “Sadece şunu görmek için bile bu film izlenir; yayla soğuğunda komedi filmi çekmenin ne olduğunu, soğukla nasıl başa çıkılır ve rağmen nasıl gülünür bunu görmek için ve gülmek için gelin”.

İSRAFİL KÖSE’Yİ UNUTMADILAR

Serinin ilk iki filmindeki rol arkadaşı İsrafil Köse’nin, 2016 yılında talihsiz bir trafik kazası sonrasında aramızdan ayrılması üzerine, “İlk ikisinde mutlu olan seyirci yine çok mutlu ayrılacak ama biz bu sefer biraz buruktuk, kardeşimiz İsrafil (Köse) yoktu bu filmde. Ona da bir selam filmidir bu. Taşıdığımız hüzne rağmen çok eğlenceli bir film çektik ama unutmayın ki film sinemada izlenir, lütfen sizler de sinemada izleyin” dedi.

Filmde çok yakın iki arkadaşı canlandıran ve aynı konservatuardan mezun olan Eren Hacısalihoğlu ve Eren Vurdem de ekip arkadaşlarının isteği üzerine birlikte konuştular. İkili, misafirperver Trabzonlular tarafından çekimler boyunca sürekli yemek yedirilip gezdirildiklerini söyledi. Seve seve çektikleri filmi izleyenlerin, birbirine tavsiye edeceğini de eklediler.

FİLMİN ŞARKISINI SÖYLEDİLER

Son olarak sözü alan Seymen Aydın ise “Zaten her şey söylendi” dedi filmin şarkısı “Hayat Devam Edeyi”yi söylemeye başladı. Tüm ekip arkadaşları da kendisine hem şarkıyı söyleyerek hem de alkışlarıyla eşlik etti.

Karadeniz’in kahkaha markası “Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” 7 Nisan’da güldürmeye geliyor! İlk 2 filmin kahramanı Temel Sözer’in kendisi gibi kısmetsiz ve hayalperest oğlu Cünyor Temel’in bayrağı ele aldığı macerada, can dostları Şota ve Oğuzubillah’la zengin müteahhit Cemal Karkas’a meydan okuyor. Üçüncüsü sinemaseverler ile buluşacak olan Karadeniz efsanesi "Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel"in yönetmen koltuğunda, ilk iki filme de imzasını atan Trabzonlu yönetmen Adem Kılıç oturuyor! 

Yapımcılığını TAFF ve Üçgen Yapımevi’nin üstlendiği film 7 Nisan’da sadece sinemalarda!

Fotoğraf Altı (Soldan Sağa):
Timur Ölkebaş, Eren hacisalihoğlu, Hidayet Erdinç, Ruhi Sarı, Buket Çelik, Salih Kalyon, Çetin Altay, Adem Kılıç, Yeşim Alıç, Yılmaz Okumuş, Eren Vurdem, Seymen Aydın.

SÜMELA’NIN ŞİFRESİ 3: CÜNYOR TEMEL

Vizyon Tarihi: 7 Nisan
Yapımcı: TAFF Pictures & Üçgen Yapımevi
Yönetmen: Adem Kılıç
Senaryo: Yılmaz Okumuş
Oyuncular: Çetin Altay, Salih Kalyon, Ayşegül Günay, Eren Hacısalihoğlu, Eren Vurdem, Buket Çelik, Engin Şenkan, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Seymen Aydın, Hidayet Erdinç, Yeşim Alıç, Hande Katipoğlu.

Filmin Sosyal Medya Adresleri:
https://www.facebook.com/sumelaninsifresi
https://www.instagram.com/sumelaninsifresi/

Teaser:
https://www.youtube.com/watch?v=AtnoTg_oJWE

Fragman: 
https://www.youtube.com/watch?v=71chxLXGtJg

Kamera Arkası: 
https://www.youtube.com/watch?v=Wu8WLzEu3-U

Taksi Sahnesi: 
https://www.youtube.com/watch?v=LK2zUNrdM_o

Lazmobil: 
https://youtu.be/8aVqnN9baYE

Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel Film Müziği - Merhaba Ben (Dünya Döneyi)
https://youtu.be/FlSh2J0JQ8I