Türk usulü Hazine Avcıları filmi

Ünlü oyuncu Indiana Jones ile bir döneme damga vuran Hazine Avcıları'na Türk usulü rakip çıktı. Yönetmen Arif Çağatay Özkan'ın yazıp yönettiği Amigos (Meksika Hazinesi) sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

  • 1626
Türk usulü Hazine Avcıları filmi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ABD film sektörünün en önemli karakterleri arasında yer alan ve hayali kahraman Indiana Jones'in hazine peşinde koştuğu filmlere, Türk usulü rakip geliyor. Türk yönetmen Arif Çağatay Özkan'ın yazıp yönettiği Amigos (Meksika Hazinesi) sinemaseverlerle buluşuyor. 11 Ağustos'ta izleyicilerin beğenisine sunulacak filmin başrollerinde ise Nami Esatgil, Hamit Demir, Kağan Öztop gibi başarılı tiyatro ve sinema oyuncuları yer alıyor. Geniş kadronun yer aldığı filmde, Aykut Altın, Suat İnal, Kadir Gültekin ve Duygu Sökmen gibi oyuncular da rol alıyor.

Görüntü yönetmenliğini Armağan Gündüz üstlendiği filmin konusu ise şöyle:
"Amigos (Meksika Hazinesi) Meksika’daki bir hazinenin peşine düşen dört kafadarın hikayesi anlatılıyor. Kaptan Cevdet'in başında olduğu Amigos, günlük hayatlarını boş işlerle geçiren ve zaman zaman bölgenin mafya babası Hamza'nın verdiği işlerle uğraşan dört tembel kafadardan oluşan bir çetedir. Kaptan, tesadüfen öğrendiği Meksika hazinesinin peşine düşer. Ama hazinenin peşinde başkaları da vardır ve bir anda kendilerini Zigsonya Köyü’nden Meksika'ya uzanacak bir maceranın içinde bulurlar."