'Sıradan particilik yapmak için kurulmadık'

Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan Doğanyurt'ta İlçe Yönetimi ile toplantı yaparak pazar yeri ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

  • 4363
'Sıradan particilik yapmak için kurulmadık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cuma günü ilimiz Ağlı, İnebolu ve Doğanyurt ilcelerini ziyaret eden Ülkem Partisi Genel Başkanı Neşet Doğan Doğanyurt'ta parti binasında kastamonu İl Başkanı İsmail Eyüboğlu, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Dülger, İlçe başkanları ve Doganyurt İlçe Yönetimi ile toplantı yaptı.

Toplantı sonrası pazar yeri ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Doğan, halkın derdini dinleyip Doğanyurt'taki eksikligin ilk etapta yol sorunu oldugunu, balıkçıların kayıklarını bile bağlayabilecekleri bir liman olmadıgını söyleyerek meclise girer girmez eksiklerin yerine getirilerek Doğanyurt'un turizm cenneti olacağı vaadinde bulundu.

Genel Başkan Neşet Doğan şöyle devam etti:

"Ülkem Partisi sıradan particilik yapmak, diğer partilere muhalefet etmek veya didişmek, kavga gürültü yapmak için kurulmamıştır. Ülkem Partisi 83 milyon vatan evladının; ekmeği, işi, aşı, huzur ve refahı, esenliği ve mutluluğunu temin etmek, kavga ve ayrışmaya son vererek milli birlik ve beraberliği sağlamak için kurulmuştur. Ülkemizi lider ülke yapmak, milletimizi zengin ve güçlü etmek için kurulmuştur. Adımız var, andımız var, ayağa kalktık, en yükseğe çıkmadan oturmayacağız" diyerek bölge halkına teşekkür etti.