SMMMO Kuzeykent'te temel attı

Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) yeni idari hizmet binasının temeli Kuzeykent'te atıldı.

  • 1739
SMMMO Kuzeykent'te temel attı

Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) Kuzeykent'te inşa edilecek yeni idari hizmet binasının temeli dün düzenlenen törenle atıldı.

Nasrullah Gazetesi'nin haberine göre; Oda Başkanı Yaşar Özdemir, binayı 6 ay içinde tamamlamayı planladıklarını açıkladı.

Özdemir, temel atma töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yeni idari hizmet binamız 600 metrekare alan içinde yapılacak. İlimizde odamıza bağlı 220 civarında arkadaşımız var, binamız onlara hizmet verecek. Oda üyelerimize eğitim salonlarımızda alanları konusunda eğitimler verilecek. Binamızı 6 ay içinde de bitirmeye çalışacağız. Protokol üyelerimizin, davetlilerimizin ve meslektaşlarımızın geniş katılımı ile temel atma törenimizi gerçekleştirdik. Hayırlısı ile de en kısa zamanda kazasız belasız bir şekilde meslek camiamıza ve Kastamonu'muzun hizmetine sunmak istiyoruz. Temel atma törenimize katılan tüm herkese, emeği ve katkısı geçenlere odamız adına çok teşekkür ediyorum.”

Grand Moni Düğün Salonu üstünde bulunan alandaki temel atma törenine Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Başkan Vekili Mehmet Yurt, Başkan Yardımcısı Hamdi Öz, önceki dönem Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Defterdar İhsan Mintaş, İl Müftüsü Mustafa Bilgiç, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Kutlu, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Kastamonu Esnaf Odaları Birliği Başkanı Dursun Ergin ve diğer Oda Başkanları, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Butur, Kuzeykent Muhtarı Hakan Çölez, STK Başkan ve Yöneticileri, Kastamonu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Yaşar Özdemir, Odaya bağlı üyeler ve diğer davetliler katıldı.