Sokağa terkedilen yaşlı kadına kaymakam sahip çıktı

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, sokağa terkedilen ve 3 gündür aç susuz olduğu öğrenilen yaşlı kadına, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin sahip çıktı. Yaşlı kadın, tedavisinin ardından huzurevine yerleştirildi.

  • 2087
Sokağa terkedilen yaşlı kadına kaymakam sahip çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’nun Tosya ilçesine bağlı Şehre Küstü Mahallesi Keleş Sokakta ikamet eden vatandaşlar, aynı sokakta bulunan ve kimsenin oturmadığı metruk bir binada yaşlı bir kadının kaldığını Mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük’e bildirdi. Mahalle Muhtarı Yörük ise Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğünü arayarak ihbarda bulundu. Muhtar Yörük ile polis ekipleri, kimsenin oturmadığı metruk binaya gelerek kapıyı kırdı ve içeride terk edilmiş halde 90 yaşlarında olduğu öğrenilen Hatice P. ile karşılaştı. 3 gün önce buraya getirildiği belirlenen yaşlı kadın Hatice P., komşularının getirdiği sıcak çorba ile karnı doyuruldu.

Polis ekipleri ile birlikte eve giren Mahalle Muhtarı Hüseyin Yörük, Tosya Kaymakamı Deniz Pişkin’i arayarak yaşlı kadının durumu hakkında bilgi verdi. Olayı yakından takip eden Kaymakam Deniz Pişkin, Hatice P.’nin sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından Tosya Huzurevine yerleştirilmesini sağladı.