SON DAKİKA..! Kastamonu'da silahlı kavga: 3 yaralı

Kastamonu'da iki grup arasında meydana gelen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

  • 3211
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
SON DAKİKA..! Kastamonu'da silahlı kavga: 3 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu’da iki grup arasında çıkan tartışmanın silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu meydana gelen olayda silahtan çıkan kurşunlar o esnada il dışından Kastamonu’ya gelen ve yemek için mola veren 2 kişiye isabet etti. Meydana gelen tartışmada 3 kişi yaralandı.

Olay Nasrullah Meydanı’nda meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, iki grup arasında çıkan sözlü tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. İki grup arasında yaşanan arbede sırasında silahlar ateşlendi. Silahlardan çıkan kurşunlar, olay sırasında bir iş yerinin önünde yemek yiyen ve il dışından Kastamonu’ya geldiği öğrenilen E.S.’nin (61) koluna ve A.T.’nin (32) ayağına isabet etti. Yaşanan olay sonrasında A.T., yaralı halde Nasrullah Camii’ne sığınarak polislerden yardım istedi.

İhbar sonrasında olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Olayda yaralanan 2 kişi olay yerine çağırılan ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrasında silahlı kavgaya karıştığı iddia edilen ve ayağına isabet eden mermi sonucu yaralanan Y.E., (35) polis ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak hastanede tedavi altına alındı.

Yaşanan olay sonrasında silahlı kavgaya karıştığı iddia edilen taraflar ifadeleri alınmak üzere karakola götürülürken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.