Alay, Wushu Kung-fu'da Türkiye Şampiyonu

Wushu Kung-fu Türkiye Şampiyonası 3-13 Şubat tarihleri arasında Antalya'da düzenlendi.

  • 755
Alay, Wushu Kung-fu'da Türkiye Şampiyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3-13 Şubat tarihleri arasında Antalya İlinde düzenlenen Wushu Kung-fu Türkiye Şampiyonası'na Taşköprü Lider Spor Kulübü 3 sporcu ile katıldı.

Müsabakalar sonunda Hüseyin Alay Türkiye Şampiyonu olmayı başararak ilimizi ve ülkemizi Bulgaristan'da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Taşköprü Lider Spor Kulübü antrenörü Abdullah Kuşcu yaptığı açıklamahda; "Müsabakalarda mücadele eden, dereceye giren giremiyen tüm sporcularımızı tebrik ediyor, Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan sporcuma başarılar diliyorum. Bu yarışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu'na, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak'a, Şube Müdürü Adem Keloglu'na, İl Temsilcisi Emrah Şahanoglu'na, sporcu velilerimize, duacı olan herkese, şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum. Taşköprü'de, Kastamonu'da veya il dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizden bu gençlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Eğer sizler sahip çıkarsanız sporcularımız hepimizin yüzünü sadece Türkiye'de değil Avrupa' da da ağartıp ay yıldızlı bayrağımızı göndere çektireceklerinden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Nice başarılara hep birlikte inşaallah" dedi.