'Başarılmayacak hiçbir engel yoktur'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Kastamonuspor 1966'nın Kulüp Başkanı Mahir Altıkulaç, grubu değerlendirerek başarılamayacak hiçbir engelin olmadığını söyledi.

  • 677
'Başarılmayacak hiçbir engel yoktur'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Altıkulaç, Spor Toto 2. Lig’de Kırmızı Grup'ta mücadele edeceklerini ve kuranın Kastamonu için hayırlı olmasını dileyerek, “Artık yeni bir yarış daha başlıyor. Başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Grubumuza bakılınca temsilcimize göre dengeli duruyor. Bizim takımımız zaten başarılı bir takım. Kulübümüzü eski oyuncularımızın yanlarına alınan yeni transferlerle daha zenginleştireceğiz ve hedefimize hep birlikte yürüyeceğiz” dedi.

Yönetimiyle, taraftarıyla, teknik heyetiyle, kadrosuyla, halkıyla, şehir dışındaki Kastamonuspor sevdalılarıyla hep birlikte el ele 2. Lig'de mücadele edeceklerini belirten Başkan Altıkulaç, “İlk takımımızı kurduğumuzdan bu tarafa geldiğimiz birlik ve beraberlik içerisinde bu sezonda şampiyonluk yaşamak istiyoruz. Bu bizim hakkımız olduğuna inanıyorum. Arzumuzdur bu inşallah. Önümüzde ki yıl tekrar şampiyonluk yaşamak tek isteğimiz budur. Gruplarda da kulübümüze hayırlı uğurlu olsun. Rakip takımlarımızı da şimdiden centilmenlik içerisinde başarılar diliyorum. İyi olanın kazanmasını hak edenin şampiyon olmasını istiyorum” diye konuştu.