Buruk Galibiyet: 3-1

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta 5. Hafta mücadelesinde Kastamonuspor 1966 sahasında Çatalcaspor ile karşılaştı.

  • 1257
Buruk Galibiyet: 3-1
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Kastamonuspor 1966 ikinci yarıda harika bir dönüş yaparak 3 gol buldu ve sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Maçın son dakikalarında sakatlanan takımın yıldız isimlerinden Günay Şakar’ın sakatlanması takımda tüm moralleri bozdu. Kulüpten henüz resmi açıklama gelmezken alınan bilgilere göre Günay’ın ayağının kırıldığı ve sakatlığının ciddi olduğu öğrenildi.

Maça hızlı başlayan Kastamonuspor 1966 ilk 15 dakikada girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Daha sonrasında orta saha mücadelesi olarak geçen maçta Çatalcaspor 41. dakikada geliştirdiği ilk atakta Sertaç Gökaltın ile golü buldu ve Kastamonuspor 1966 ilk yarıyı 1-0 mağlup kapattı.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Kastamonuspor 1966 sağ kanattan gelişen atakta 46. Dakikada Uğur Yanıkdemir’in adrese teslim ortasında Batuhar Er’in kafa vuruşu ile maça dengeyi getirdi. Golden sonra tüm hakimiyeti eline alan Kastamonuspor 1966 kapanan Çatalcaspor savunmasını açmaya çalıştı. 86. Dakikida kazanılan köşe vuruşunda Günay Şakar’ın ortasında tecrübeli golcü Yaşar Çetin arka direkte topu kafa ile ağları gönderdi ve Kastamonuspor 1966 2-1 öne geçti. Maçın 90+3. Dakikasında ÇAtalcaspor’un büyük hatası sonrası oyuna ikinci yarıda giren Ceyhun Elmas hatayı affetmedi ve kaleciyi çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi ve farkı 2’ye çıkarttı. Maçta 90+6. dakikada Çatalcaspor’lu futbolcu Günay Şakar’ın bacağına tekme atarak çok sert bir faul yaptı. Acılar içinde yerde kalan Günay Şakar hemen ambulans ile hastaneye gönderildi. Günay Şakar’ın ayağında kırık şüphesi olduğu öğrenildi.

Bu galibiyet ile Kastamonuspor 1966 5. Hafta sonunda puanını 13’e çıkarttı ve averajla haftayı 2.sırada kapattı.

KAMİL VAHİT AKGÜN