Emirhan Çiftçi Dünya Şampiyonası için Milli Takım kampında!

İtalya'da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası'nda Milli Takımımız ile ülkemizi temsil edecek olan başarılı eskrimcimiz Emirhan Çiftçi kampa girdi.

  • 1730
Emirhan Çiftçi Dünya Şampiyonası için Milli Takım kampında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İtalya’nın Verona kentinde düzenlenecek olan Dünya Eskrim Şampiyonası’nda Milli Takımımız ile ülkemizi temsil edecek olan Emirhan Çiftçi Ankara TOHM’da kampa girdi.

01-07 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek Dünya Şampiyonası öncesi çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdüren başarılı sporcumuz Emirhan Çiftçi’ye antrenör Ali Yasin Bayram'da eşlik ediyor.

İlimizin eskrim branşında milli gururu olan Emirhan Çiftçi bu yıl şubat ayında Mısır’da düzenlenen Akdeniz Oyunlarında ve 2 -11 Mart tarihlerinde Rusya’da yapılan Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi başarı ile temsil etmişti.

Yine 19-20 Mart tarihlerinde Nevşehir’de düzenlenen Okul Sporları Gençler Eskrim Türkiye Şampiyonası’na ilimiz Fen Lisesi adına katılan Emirhan Çiftçi mücadeleler sonunda Türkiye Şampiyonu olarak ilimize bir altın madalya daha kazandırmıştı.

Hem kendi hem de kendi kategorisi üstündeki sporcularla mücadele ederek başarılı sonuçlar elde eden Çiftçi, ülkemizin en başarılı sporcularından birisi haline geldi.

İtalya’da düzenlenecek Dünya Şampiyonası’nda da ülkemiz adına başarı arayacak olan Emirhan Çiftçi, Avrupa sporcuları arasında ilk dörde girmesi halinde önümüzdeki günlerde Arjantin’de düzenlenecek olan olimpiyatlarda Avrupa kıtasını temsil etme hakkı kazanacak.

Milli sporcumuz Emirhan Çiftçi bu başarıyı elde etmesi ile, ülkemiz tarihinde olimpiyatlara katılan ilk erkek eskrimci olma ünvanının da sahibi olacak.