FSM şampiyonlarla buluştu

Kastamonu Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu şampiyonlarını ödüllendirmek için yemekli bir toplantı düzenledi.

  • 2460
FSM şampiyonlarla buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2016-2017 Eğitim Öğretim yılında kültürel yarışmalarla  bireysel ve takım sporlarında Kastamonu ve Türkiye birincisi/şampiyonu olan öğrencilerin katıldığı yemek programına; öğrencilerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenler, okul aile birliği temsilcileri ve okul idaresi eşlik etti.

Daha önce Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu bahçesinde yapılan törende 834 öğrenci, 46 öğretmenin ve velilerin coşkulu alkışları ve tebrikleri ile kutlanan il birincisi, Türkiye 3.sü, Türkiye 2.si ve Türkiye şampiyonu olan öğrencilerin başarısı  FSM Ortaokulu ailesi tarafından ödüllendirildi.

Hem akademik, hem sportif hem de kültürel alanda birçok başarıya imza atmanın mutluğunu ifade eden Okul Müdürü Mehmet Doğan; “okul olarak ilimizi ülke çapında temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. sevgili öğrencilerimiz, sizler FSM ailesinin gururu ve ilimizin temsilcilerisiniz. Umarım diğer arkadaşlarınız da sizin ülke çapında elde ettiğiniz bu başarılardan cesaret alarak daha bir gayretle çalışacaklar ve başarıya ulaşacaklardır. Sizler bu başarılarınızla kendine güvenip planlı ve programlı çalıştığınızda Türkiye şampiyonu olabileceğinizi herkese gösterdiniz. Hepinizi başarılarınız için kutluyor ve FSM ailesi için akıttığınız alın terleri için teşekkür ediyorum. Sizler artık elde ettiğiniz bu başarının yanında okulumuzda ve ilimizde milli/manevi değerlerimize uygun, örnek davranışlarınızla da model olmak zorundasınız” dedi.

Ayrıca bu başarılarda emeği geçen öğretmen ve antrenörlere, velilere, okul-aile birliğine, okul idarecilerine, bu programın yapılmasındaki katkılarından dolayı okul-aile birliği yönetim kurulu üyesi Feridun  Küllüoğlu’na ayrı ayrı teşekkür etti.

Programda; Kastamonu şampiyonu olan Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Basketbol Takımları ile Yıldız Erkekler  Satranç Takımı ve bireysel olarak il birincisi olan öğrenciler yer aldı.

Bu öğrencilerden; 
2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri

Kick Boks Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda; 
1-8-B sınıfından Berkay Ozan Şahin: 52 kg Türkiye şampiyonu  
2-7-C sınıfından Erdem Kuru: 42 kg Türkiye üçüncüsü

Türkiye Wushu Şampiyonası'nda;
1-7-C snıfından Kardelen Çığlıoğlu: Yıldız bayanlar 48 kg Türkiye şampiyonu 
2-5-D sınıfından Muhammed Yusuf Şanlı: Minik-yıldız erkekler 25 kg Türkiye ikincisi
3-6-A sınıfından Kerem İsmailoğlu: Yıldız erkekler 60 kg Türkiye üçüncüsü olarak Kastamonu’yu gururlandırdılar.

Taekwondo müsabakalarında;  
Yiğit Türk : İl birincisi,
Şevval Ceren Bilir: İl birincisi,
Bağdegül Karagücük: İl Birincisi,
Zehra Begüm Kavukcuoğlu: İl Birincisi oldular.

Etkinlik yeni Türkiye ve il dereceleri temennisiyle son buldu.