Hentbolda maçın ardından

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Günal "Yarın oynayacağımız maçta bugün yaptığımız hataları yapmayacağız" dedi.

  • 701
Hentbolda maçın ardından
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 2. tur ilk maçında İspanya temsilcisi Super Amara Bera Bera ile sahasında 35-35 berabere kalan Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, "Yarın oynayacağımız maçta bugün yaptığımız hataları yapmayacağız." dedi.

Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Kendi evimizde oynadığımız maçta 7'ye çıkardığımız farkı ne yazık ki koruyamadık. Bu farkı koruyamadığımız ve berabere kaldığımız için üzülüyoruz." ifadelerini kullandı.

İstedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını aktaran Günal, "Farkın kapanmasıyla rakibimizin yüksek temposuna ne yazık ki aynı şekilde karşılık veremedik. Sahadan beraberliğe razı gelerek ayrılmak zorunda kaldık." diye konuştu

Yarınki maça psikolojik olarak çok iyi hazırlanacaklarını anlatan Hakan Günal, şunları kaydetti:

"Yarın İspanyol rakibimiz Super Amara Bera Bera ile bir maçımız daha var. Bu maçta olaylar biraz daha farklı olacak. Yarın İspanyol rakibimiz karşısında bugün yaptığımız hataları yapmayacağız. İki takım arasında güç dengesine baktığımızda bizim lehimize bir fark var. Elimizden geleni sahaya yansıtıp, galip geleceğimize inanıyorum."

AA