HİS'le spor zamanı!

Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) İl Temsilciliğince organize edilen sabah sporu devam ediyor.

  • 745
HİS'le spor zamanı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) İl Temsilciliğince organize edilen sabah sporu, Salı ve Perşembe günleri sabah 06.30-07.30, Cumartesi günü sabah 07.00-08.00 saatleri arasında yapılıyor.

Eğlence ve sağlığı kendi bünyesi içinde aynı zamanda gerçekleştirmeyi amaç edinen HİS, her kesimden çalışan, esnaf ve emekli vatandaşlarımızın katıldığı çalışmalarla eğlenceli ve renkli görüntüler oluşturuyor.

Üç haftada bir spor sonrası geleneksel hale getirilen sabah kahvaltısına katılan HİS ekibi, hem sohbet imkanı buluyor, hem de birlik ve beraberliğin, kaynaşmanın mutluluğunu yaşıyor.

"HİS, uluslararası bir programdır"

Düzenli spor faaliyetinin iyi bir yaşam kalitesi oluşturacağını belirten Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Kastamonu İl Temsilcisi Cemil Pattabanoğlu; "Spor herkes içindir. Yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun insanların eğlenmesi, kaynaşması, kendilerini iyi hissetmesi için iyi bir yoldur. HİS, serbest zaman faaliyetlerini herkesin faydalanacağı, hoşlanacağı, eğleneceği ve sağlığını koruyacağı derecede kolaylaştırmayı hedefleyen uluslararası bir programdır."

"Herkesi HİS'le spor yapmaya davet ediyoruz"

Sağlıklı yaşam için sporun vazgeçilmez olduğunu dile getiren HİS İl Temsilcisi Pattabanoğlu; "Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkıları ile haftanın üç günü Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’ndaki çalışmalarımız her yıl Ekim ayının sonunda başlıyor ve Nisan ayının ortalarına kadar devam ediyor. Her yaş kesiminden bay-bayan olmak üzere tüm halkımızı sağlıklı bir yaşam için HİS’le spor yapmaya davet ediyoruz. Spor Salonundaki çalışmalarımız havaların ısınması ile sona erdikten sonra da Gazi Stadyumunda yıl boyu sürüyor. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak'a ve personeline sunulan imkanlardan dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.