Kastamonu Belediyespor hem lige hem Avrupa'ya hazırlanıyor

EHF'de ülkemizi temsil edecek Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, hem ligin ilk maçına hem de Avrupa maçına hazırlanıyor. Antrenör Hakan Günal: "Yenimahalle maçı, Avrupa maçı öncesi kendimizi göreceğimiz ilk maç olacak" dedi.

  • 698
Kastamonu Belediyespor hem lige hem Avrupa'ya hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası'nda ülkemizi temsil edecek Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Kadınlar Süper Lig'inin ilk maçında Yenimahalle Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

EHF Kupası eleme maçlarını 15-16 Eylül'de Kastamonu'da oynayacak Kastamonu Belediyespor, 2018-2019 sezonunun ilk resmi maçına Yenimahalle ile 9 Eylül Pazar günü evinde çıkacak.

Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı'nın antrenörü Hakan Günal, hazırlıkların devam ettiğini dile getirerek, "2018-2019 sezonunun herkese hayırlı olmasını diliyorum. Umarım sakatlığı az, kalitesi yüksek bir lig olur. Bir yandan ligin ilk maçı olan Yenimahalle maçına hazırlanırken bir yandan da Avrupa kupası maçlarımıza hazırlanıyoruz." dedi.

Bu yıl ligde şampiyon olmak istediklerini vurgulayan Günal, şöyle devam etti: 
"İlk resmi maçımıza çıkacağız. Geçen yıl kaçırdığımız şampiyonluğu bu sene elde etmek için adım adım gitmek istiyoruz. Yenimahalle çok önemli bir rakip. Aynı şehir olmamamıza rağmen ezeli bir rekabetimiz var. İki takım arasında derbi tadında maçlar oluyor. Son 3 senedir biz üstünlüğü ele aldık. Bunu devam ettirmek istiyoruz." 

İlk haftanın ardından önemli bir Avrupa sınavına çıkacaklarına işaret eden Günal, "Hemen ardından İsviçre'nin Brühl takımıyla oynayacağımız Avrupa Kupası maçlarımız var. Yenimahalle maçı Avrupa maçı öncesi kendimizi göreceğimiz ilk maç olacak. Bu maçta kendimizi görüp ona göre tedbirlerimizi alacağız." diye konuştu. 

Günal, her iki maça da taraftarları davet ederek, "Taraftarın gücünü ve etkisini biliyoruz. Evimizde oynayacağımız iki maça da gelip bizi desteklemelerini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.