Masa tenisi terfi maçları Kastamonu'da oynanacak

Masa tenisi Türkiye 3. ligi yükselme maçlarının Kastamonu'da oynanacağı bildirildi.

  • 1026
Masa tenisi terfi maçları Kastamonu'da oynanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) Genel Koordinatörü Tahsin Ergülyaptığı açıklamada, 13-15  Temmuz'da Kastamonu Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak terfi maçlarına, erkeklerde 32, bayanlarda 17 takımın katılacağını belirtti.

Toplam 49 takımın üç gün boyunca terfi için mücadele edeceğini anlatan Ergül, "İlk gün eleme grupları karşılaşmaları, ikinci gün ana tablo müsabakaları, son gün ise sıralama maçları yapılacak. İlk üç dereceyi elde edecek takımlar 2018-2019 sezonunda Masa Tenisi Türkiye 3.Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacak." dedi.

Ergül, kentin, çok zevkli ve heyecanlı maçlara ev sahipliği yapacağına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

''2017-2018 sezonunun final müsabakası diyebileceğimiz terfi yarışmaları Kastamonu'da farklı bir heyecan yaratacak. Kastamonu tarihi dokusu, misafirperverliği ve coğrafi konumu ile organizasyonlarımızda tercih ettiğimiz, kulüplerimizin de severek geldiği bir şehrimiz. Ayrıca, Kastamonu 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti olarak önemli bir unvan üstlenmiştir. TMTF olarak bu kültürel etkinliğe sportif anlamda da bir katkı sunarak en önemli organizasyonlarımızdan birini Kastamonu'da gerçekleştireceğiz. Bir Kastamonulu olarak hemşehrilerimizi yarışmaları izlemeye ve bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum."

Terfi karşılaşmalarında Kastamonu'yu erkeklerde Cide Belediyesi, Şeker Spor ve Bozkurt Belediyesi, bayanlarda Kastamonu Gençlik temsil edecek. Bu mücadeleyi taraftarium.website adresinden canlı olarak takip edebileceksiniz.