Milletvekili Demir Kastamonuspor'u tebrik etti

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Tuzlaspor müsabakası sonrası galip gelmeyi başararak Play off'lara kalmak için büyük şans yakalayan Kastamonuspor 1966'yı tebrik etti.

  • 1229
Milletvekili Demir Kastamonuspor'u tebrik etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"En büyük arzum Kastamonuspor'un şampiyon olması"

Amatör kümeden başlayarak üst üste alınan başarılı sonuçlarla Kastamonuspor'un her sezonu şampiyon olarak tamamlayarak bir üst lige çıktığını belirten Milletvekili Demir, "Bu geleneğin devam etmesi en büyük arzum" dedi.

Demir: "Bu gün Kastamonuspor'umuzun galibiyeti bizi çok mutlu etti. Artık play-off bir aksilik olmaz ise geliyor, sonrasında ise şampiyonluk inşallah. Amatör kümeden başlanıpta üst üste şampiyonluklarla buralara gelen Kastamonuspor'umuzun başarısında  emeği olan başta, Kastamonu Belediye Başkanımız Tahsin Babaş, Kastamonu 1966 kulüp Başkanımız Metehan Babaş  ve yönetimi, teknik heyet ve futbolcu kardeşlerimizi ve bu başarıda emeği olan tüm herkesi canı gönül'den kutluyorum. En büyük arzum Kastamonuspor'un şampiyonluğu. Bu başarılı ekibin bunu da başaracağından hiç şüphem yok" diye konuştu.

"Tuzlaspor'un ligde kalmasını istiyorum"

Tuzla'nın ve Tuzlaspor'un kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirten Demir, Tuzlaspor'un ligde kalmasını çok istediğini belirtti. Tuzlaspor yönetiminde uzun yıllar görevde bulunduğunu ifade eden Milletvekili Murat Demir, "İnşallah onlarda şuanki durumlarından kurtularak daha iyi yerlere geleceklerdir. Çünkü Tuzla hem taraftarı hemde şehri olarak bunu hak ediyor" dedi.

"Tuzlaspor ve Kastamonuspor artık kardeş takımdır"

Bugün oynanan karşılaşmanın sonucundan daha çok her iki taraftar topluluğunun birlikteliği maça damga vurdu. Tuzlaspor taraftarları ve Kastamonuspor taraftarları maçı aynı tribünlerde izlediler diyen Milletvekili Murat Demir, 'Son yıllarda sahalarda çok göremediğimiz bu örnek bir davranışla iki taraftar grubu karşılaşmayı iç içe aynı tribünde izlediğini' belirtti.

Demir, "Tuzla'da sokakları ve tribünleri dolduran centilmen Tuzla taraftarı ile maçı izleyen taraftarlarımıza ve cefakar Tuzla taraftarlarına ev sahipliği ve misafirperverlik'lerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tuzlaspor yönetimine ve Tuzla Emniyet Müdürümüze'de teşekkür ediyorum. Her iki taraftar gurubu son yıllarda sahalarda göremediğimiz örnek bir davranışla birlikte maç izlediler. Bu tüm kulüplerimize örnek temsil eder inşallah" şeklinde konuştu.

Maç içerisinde Kastamonuspor taraftarları Tuzlaspor lehine, Tuzlaspor taraftarı ise Kastamonuspor için lehte tezahüratta bulundular. Ayrıca, tribünler hep birlikte Murat Demir oley-oley sesleriyle stadı inlettiler.

Mehmet SALMAN