'Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız'

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edeceklerini hatırlatarak, şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

  • 618
'Şampiyon olmak için elimizden geleni yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geride bıraktıkları iki sezonda iki şampiyonluk yaşayarak 50 yıllık özlemi dindirdiklerini belirten Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, “Kastamonuspor 1966, 2016-2017 sezonunda 2. Lig’de güçlü takımların bulunduğu Kırmızı grupta yer aldı” dedi.

Büyük bir birliktelikle üst üste alınan şampiyonlukların bu sezonda sürmesi için gereken çalışmaların yapılacağını ifade eden Başkan Babaş, “Geride bıraktığımız iki sezonda olduğu gibi bu sezonda mücadelemiz büyük bir birliktelik ve ilk günkü çalışma aşkıyla sürecektir. Gerek yönetimimiz, gerek teknik kadromuz, gerekse futbolcu kadromuz ile bu sezonda tam birliktelik sağlayarak şampiyon olacağımıza inanıyorum. Şehrimizin en büyük markası olan Kastamonuspor’u hedefimiz Süper Lig’e taşımaktır. Bu doğrultuda şehir olarak her zamankinden daha fazla birlikteliğe ihtiyacımız vardır” diye konuştu.

Kastamonu isminin her alanda zirvede olması gerektiğinin de altını çizen Başkan Babaş, çekilen kuranın Kastamonu adına hayırlı olmasını diledi.

Geçtiğimiz iki sezondur taraftarların takıma sağladıkları katkının da takdire şayan olduğunu ifade eden Babaş, şöyle konuştu:
“Bu sezonda cefakar taraftarımızın takımımızın yanında olacağından şüphem yok. Ancak Kastamonu bir bütün olarak takımına sahip çıkmalı. Biz şehrimizde bir heyecan görmek istiyoruz. Bu heyecanın yönetimimize, teknik ekibimize ve futbolcumuza büyük güç vereceğine inanıyorum.”