Şükür, Kilyos'ta çamurda bata çıka hedefe koştu

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, ülkemizin en çamurlu ve eğlenceli yarışmasını başarıyla tamamlayarak kendi kategorisinde birinci olarak kürsüye çıktı.

  • 881
Şükür, Kilyos'ta çamurda bata çıka hedefe koştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 yıldır düzenlenen ülkemizin en çamurlu ve eğlenceli yarışmasına katılan Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, bol engelli ve bol çamurlu yarışmayı başarıyla tamamlayarak kendi kategorisinde birinci olarak kürsüye çıktı.

Çamurda koşarak eğlendik

Mud Race’e başlamak için cesaretli olmak gerektiğini söyleyen Şükür, 6. kez düzenlenen Bata Çıka koşusunun kendisine özgü farklılıkları olduğunu, bir hafta önce Afyonda arkadaşları ile koştukları Frig Ultra Maratonundan tür olarak ayrıldığını belirtti.

Bele kadar çamura ve suya gömüldüklerini bir biri ardına sıralanan 20 kadar çeşitli engeli aştıklarını, hedefe ulaşmak için koştuklarını söyleyen Şükür, çamur yarışında çok eğlendiklerini dile getirdi.

Organizasyon komitesi tarafından Türkiye’nin en çamurlu koşu ilan edilmesini alanda tecrübe ettiklerini dile getiren Şükür, ayrıca bütün yarışmacılar gibi çamur havuzlarını aşmak için gülerek eğlenerek mücadele ettiklerini, Sarıyer Kilyos sahilinde unutamayacakları bir gün yaşadıklarını belirtti.

Türkiye’nin en eğlenceli ve en çamurlu koşusunda kendi grubunda birinci olarak kürsü yaptığı içinde ayrıca mutlu olduğunu belirtti.