Tüm taraftarlara kaşkol hediye edecek

Kastamonuspor eski başkanlarından iş adamı Cideli hemşehrimiz İsmail Erşahin, tüm taraftarlara özel baskılı Kastamonuspor kaşkolu hediye edecek.

  • 859
Tüm taraftarlara kaşkol hediye edecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonuspor eski başkanlarından iş adamı Cideli hemşehrimiz İsmail Erşahin Pazar günü oynanacak olan Kastamonuspor Ankara Demirspor maçı için bilet alan tüm taraftarlara özel baskılı Kastamonuspor kaşkolu hediye edecek.

Zirve yarışında dönüm maçı haline gelen Ankara Demirspor maçına yönetim kurulunun ve taraftarların yapacağı özel organizasyonlar ile hazırlanılırken bir destekte İstanbul’daki Kastamonu iş dünyasından geldi.

Kastamonuspor eski başkanlarından Cideli hemşehrimiz iş adamı İsmail Erşahin ile yine Cideli hemşehrimiz İbrahim Acar ortaklaşa beş 1000 kırmızı siyah özel örme kaşgol yaptırdı.

Maça gelen tüm taraftarlara ücretsiz kaşgol dağıtılacak 

Mavi Karadeniz Televizyonu’nda yapılan bir proğramda, Kastamonu’daki bir maçta kırmızı siyahlı taraftarlara beş 1000 kaşgol sözü veren İsmail Erşahin dün yaptığı açıklamada, kaşkolların hazır olduğunu belirterek, "Onursal  başkanlığını iş adamı değerli hemşehrimiz Cengiz Aygün’ün yaptığı Kastamonuspor’a Cideli iş adamları olarak küçük bir katkı sağlamak istedik. Geçmiş dönemlerde bizde sıkıntılı dönemler geçirdik. Cemiyetçilik, meşagatli ve bir o kadar da zordur. Kastamonumuzun onuru, gururu ve en büyük marka değeri olan Kastamonusporumuzun pazar günkü Ankara Demirspor maçını kazanarak yeniden şampiyonluk potasına gireceğini düşünüyor ve buna gönülden inanıyoruz. Bunun için pazar günü maça gelecek tüm taraftarlara beş 1000 adet Kırmızı Siyah özel yapım GMG Kastamonuspor kaşkolu ücretsiz olarak dağıtılacak” dedi.