Taekwondo aşkı

Taekwondo Poomsae Türkiye Şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

  • 1670
Taekwondo aşkı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2015 faaliyet programında yer alan ve 15-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Konya'da yapılacak olan Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonası hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Araç ilçesi Kapalı Spor Salonunda yapılan ortak poomsae antrenmanına İğdir Köyünden, Tosya ilçesinden ve il merkezinden sporcular katıldı.

İğdir Lisesinde beden eğitimi öğretmeni iken isteği üzerine Kocaeli Kartepe ilçesine tayinen giden Ercan Çelik hocamız bir taekwondo aşığı misali ilimize gelip Araç ilçesinde iki gün boyunca sporculara Murat Şengül hocamız ile birlikte taekwondo poomsae antrenmanı yaptırdı.

Çelik, "Şu an Kocaeli Kartepe Yıldız Entegre İmam Hatip Ortaokulunda beden eğitimi öğretmenliği görevimi sürdürmekteyim. Öncesinde Araç İğdir köyü İğdir Lisesinde beden eğitimi öğretmenliği, aynı zamanda da İğdir Lisesi Spor Kulübü bünyesinde taekwondo antrenörlüğü yaptım, Allah'ın izni ile bir çok başarılı taekwondocu yetiştirdim, bu spor bir aşk işi, bu sene Konya'da yapılacak olan müsabakaya hazırlık amaçlı çalışma yapmak üzere Kocaeli Kartepe'den gelerek Murat Şengül hocamızla beraber iki gün boyunca ortak poomsae antrenmanı yaptık, geçen yıl Balıkesir'de yapılan poomsae şampiyonasından 18 madalya ile dönmüştük, inşallah bu sene ki hedefimiz daha fazla derece elde etmek." dedi.

Şengül, "Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere poomsae çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor, il ve ilçelerimizdeki sporcularımızla beraber Araç Kapalı Spor Salonunda Ercan hocamız ile beraber ortak poomsae antrenmanı yaptık, antrenmanlarımız çok verimli geçti, yoğun işlerini bırakarak Kocaeli'den ilimize gelen ve iki gün boyunca sporcularla ilgilenen taekwondo aşığı Ercan hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum, taekwondo da ilimize yaptığı hizmetler tartışılmaz, hizmet sunmaya da devam edecektir, yine Konya'da yapılacak olan şampiyonaya antrenör olarak katılacaktır." dedi.