Taekwondo müsabakaları yapıldı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında taekwondo müsabakaları yapıldı.

  • 2769
Taekwondo müsabakaları yapıldı

3-9 Ekim tarihleri arasında 81 ilde çeşitli sportif etkinliklerle kutlanan Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Kastamonu'da taekwondo müsabakaları yapıldı.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakaya 80 civarında sporcu katıldı.

Sporcu velilerinin ve vatandaşların büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalar çekişmeli anlara sahne oldu.

Kastamonu taekwondosunun duayeni aramızdaydı

İlk olarak 1986 yılında Tosya ilçesinde, 1987 yılından itibaren de Kastamonu merkezde taekwondo sporunu başlatan, taekwondonun duayenlerinden olan ve birçok milli sporcu, antrenör ve hakem yetiştiren Ali Özder hocada 1 yıl öncesinde Tosya'da yeniden başlatmış olduğu sporcuları ile müsabakaya katıldı.

Yetiştirmiş olduğu antrenörler tarafından teşekkür plaketi verilen Ali Özder, "Yıllar sonra Kastamonu'da tekrar bir araya gelmemiz ve salondaki bütün antrenörlerin öğrencim olması beni çok muttu etti. Bakıyorsun dün çocuktular, ama bu gün hepsi adam gibi adam olmuşlar. Şükürler olsun. Rabbim yolunuzu kolay eylesin. Teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Spor Şube Müdürü Dr. Engin Kaya, antrenörler, hakemler ve sporcu velileri tarafından verildi.

Taekwondo müsabakaları yapıldı
Taekwondo müsabakaları yapıldı
Taekwondo müsabakaları yapıldı