Burhaniye İhtisas'tan Bir Türkiye Derecesi Daha...

Burhaniye Taekwondo İhtisas Kulübünden Gamze YILMAZ 47 kg.da Türkiye 3.sü oldu.

  • 1330
Burhaniye İhtisas'tan Bir Türkiye Derecesi Daha...
TAKİP ET Google News ile Takip Et


FOTOĞRAFLAR İÇİN ÜSTEKİ "FOTO GALERİYE GİT" TIKLA
BURHANİYE İHTİSAS’TAN BİR TÜRKİYE DERECESİ DAHA…

Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası 1-5 Temmuz 2013 tarihleri arasında Kayseri’de 1680 sporcunun katılımıyla yapıldı.

Şampiyonada Burhaniye Taekwondo İhtisas Kulübünden  Gamze YILMAZ  47 kg.da Türkiye 3.sü oldu. Burhaniye Taekwondo İhtisas kulübü Denizli’deki gençler Türkiye şampiyonasında da  Kübra GÜVEN ile Türkiye 2.liği çıkarmıştı.

Antrenör Nazmi GÜVEN “ Kayseri’de birkez daha mutlu olduk, bir kez daha gururlandık. Sporcularımız önce Balıkesirde yapılan seçme müsabakalarına katıldılar ve birinci olanlar Kayseri’de yapılan Türkiye şampiyonsına katılmaya hak kazandılar.

Spocularımız il dışındaki yarışmalarda sadece Burhaniyemizi değil aynı zamanda Balıkesir’i temsil ediyorlar. Bu temsil madalya ile taçlandığında biz ve sporcularımız son derece mutlu oluyoruz. Yorgunluk, sıkıntı v.s. her şeyi unutuyoruz. Katıldığımız Türkiye şampiyonasında; madalyaları her ile eşit olarak paylaştırılsa her ile bir madalya düşmüyor, ki İstanbul, Ankara, İzmir’in 10-15 er madalya aldığıda göz önüne alınırsa her iki ile bir madalya düşmüyor, ve biz bu şampiyonadan madalya çıkarıyoruz.

Bu durum bizim için, Burhaniyemiz için Balıkesirimiz için müthiş bir mutluluk, müthiş bir gurur ve onur vesilesi oluyor. Balıkesir takımı Balıkesir merkez, Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Dursunbey gibi tüm merkez ve ilçelerden toplam 20 sporcu ile katıldı. Madalya kazanma mutluluğuna ve başarısına  sadece Burhaniyeli sporcumuz  GAMZE YILMAZ ulaştı. Kendisini ve ailesini tebrik ediyorum. Başarıları artarak daim olsun inşallah.

Bu başarılarımız bizleri gururlandırıyor fakat halkımızın, ilçemizin ilgisizliğide bizleri bir o kadar üzüyor. Başarılarımıza hayelleriyle bile ulaşamayanlar  marketten kendi paralarıyla aldıkları KUPA ile piyasa ve reklam yapıyor, olmayan şeyi satıyor, pirim yapıyor ve birileri pirim yaptırıyor. Bizim gramına kadar alınteri, emek, özveri, fedakarlık dolu başarımız KİMSENİN  UMURUNDA olmuyor. Ama Allah’ın adaleti hiç şaşmaz,şaşmayacakta…”dedi.