Erişen Spor'dan 8 altın madalya

Okul Sporları ve Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) İl Birinciliği müsabakaları sona erdi.

  • 847
Erişen Spor'dan 8 altın madalya
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu Erişen Spor Kulübü'nün Yıldızlar bay ve bayan kategorilerinde katılmış olduğu Okul Sporları ve ANALİG İl Birinciliği müsabakaları dün Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

Okul Sporları seçmesine 10 sporcu, ANALİG'e 9 sporcu ile katılan Erişen Spor Kulübü, 8 altın, 4 gümüş ve 7 bronz madalyanın sahibi oldu.

Müsabakaya Kastamonu merkezdeki okul ve kulüplerin yanısıra, Küre, İnebolu, Araç ilçe okul ve kulüplerinden toplam 89 sporcu katıldı.

Kulüp antrenörü Murat Şengül konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Kulüp olarak Okul Sporları İl Birinciliğine ve ANALİG'e 19 sporcu ile katıldık. Çoğu sporcumuz ilk defa maça katıldı. Buna rağmen kulüp olarak 8 altın, 4 gümüş ve 7 bronz madalya kazandık. Sporcularımı tebrik ediyorum. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Grup mübakalarında okullarını ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum” dedi.

Sıkletlerinde birinci olan Okul Sporları Yıldızlar kategorisindeki sporcular, 20-22 Mart tarihleri arasında Düzce'de yapılacak olan Grup Müsabakasına, ANALİG seçmelerinde birinci olan yıldız sporcular ise 27-29 Mart tarihleri arasında Sinop ilinde yapılacak olan Grup Müsabakasına katılacak.