Erişen Spor Kulübü sporcuları ödüllendirildi

Amatör Spor Haftası Ödül Töreni Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

  • 1024
Erişen Spor Kulübü sporcuları ödüllendirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimize ulusal ve uluslararası düzeyde derece kazandıran başarılı sporcular ile milli sporculara ödüllerinin takdim edileceği Amatör Spor Haftası Kapanış ve Ödül Töreni Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kastamonu Erişen Spor Kulübü’nü temsil eden sporcular Tuğba Şengül ve Ebubekir Elmacı plaket ve başarı belgesi ile ödüllendirildi.

İlimizi başarı ile temsil eden ve bu önemli törende ödüllerini alan sporcularımız Şengül ve Elmacı 06-10 Mart 2017 tarihleri arasında Alanya’da yapılan Türkiye Taekwondo Poomsae Şampiyonasında Free Style 18 yaş ve üzeri Pair takımda Türkiye üçüncüsü olmuşlardı.

Sporcularını tebrik eden kulüp antrenörü Murat Şengül; “Başarılı sporcularımız Tuğba Şengül ve Ebubekir Elmacı Amatör Spor Haftası Ödül Töreni’nde plaket ve başarı belgesi ödüllendirildiler. Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık’a, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Kastamonu Erişen Spor Kulübü; Pilates, Taekwondo, Kick Boks, Cimnastik ve Zumba branşlarında çalışmalarını sürdürüyor.

İnönü Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi Taşköprü Sitesi A Blok’ta hizmet veren Erişen Spor Kulübü’ne 0 542 322 68 88 – 0 533 572 94 39 - 0 545 316 88 06 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

Haber Merkezi