KASEM'li Yılmaz'a Olimpiyat görevi

Taekwondo hakemlerimizden Şükrü Yılmaz'a, 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda hakemlik görev verildi.

  • 577
KASEM'li Yılmaz'a Olimpiyat görevi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsun ilinde düzenlenmeye başlanan 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları Taekwondo müsabakaları 28-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak.

KASEM Taekwondo spor salonunda yetişen ve geçen yıl hakemliğe adım atan başarılı hakemimiz Şükrü Yılmaz'a  23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda hakemlik görevi verildi.

Olimpiyat oyunlarında ilk defa görev alacağı için heyecanlı olduğunu dile getiren Şükrü Yılmaz; “bu görevi bana layık gören herkese teşekkür ediyorum. KASEM Taekwondo spor salonunda beni yetiştiren ve üzerimde büyük emeği olan antrenörüm İsmail Arıkan'a teşekkür ediyorum” dedi.

İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nda hakemlik görevine layık görülen sporcusu Şükrü Yılmaz'a başarılar dileyen İl Temsilcisi ve antrenörü İsmail Arıkan; “Çengeller mevkiindeki KASEM Taekwondo spor salonunda yetişen başarılı sporcum Şükrü Yılmaz, geçen yıl ilimizde düzenlenen hakemlik kursunu başarı ile tamamlayarak hakem olmuştu. Bugüne kadar bir çok Türkiye Taekwondo Şampiyonası ve illerarası müsabakalarda görev aldı. En son Olimpiyat oyunlarında verilen hakemlik görevi bizleri gururlandırdı” dedi.

Haber Merkezi