Kırcaoğlu, Avrupa Şampiyonası için yola çıktı

Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılacak.

  • 2012
Kırcaoğlu, Avrupa Şampiyonası için yola çıktı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli taekwondocumuz Ayşe Sıla Kırcaoğlu, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'nda ilimizi ve ülkemizi Milli Takım ile temsil edecek.

Avrupa Şampiyonasında Ayşe Sıla Kırcaoğlu'na başarılar dileyen İl Temsilcisi ve antrenörü İsmail Arıkan; “Taekwondo yine göğsümüzü kabarttı. KASEM Taekwondo (Türk Telekom GMSK) sporcusu Ayşe Sıla Kırcaoğlu Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için Taekwondo Milli Takımı ile birlikte Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de 5-8 Ekim 2017 tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonada ilimizi ve ülkemizi ayyıldızlı forma ile 55 kg.'de temsil edecek” dedi.

“Bu başarılar tesadüf değildir”
Kırcaoğlu'nun 2 yıl gibi kısa bir sürede bu başarıyı sağlayarak Milli Takım kadrosuna alındığını belirten Arıkan; “Bu başarılar tesadüf değildir. Başka çocuklar boş zamanlarında oynarken, eğlenirken, gezerken bizler her türlü şartlarda sabrederek, inanarak, yılmadan, azimle her türlü olumsuzluklara, desteksizliğe rağmen ter döktük, hem antrenman yaptık, hem gezdik, hem eğlendik, emek verdik ve bunun karşılığını 2014 yılı itibariyle her yıl Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye Şampiyonalarında bir çok şampiyonluk ve dereceler elde ederek aldık ve almaya devam ediyoruz. Bu başarılarımız ne kadar ilgi, alaka ve değer görmese de bizler sporcularımız, memleketimiz ve vatanımız için istikrarlı şekilde yılmadan çalışmalara devam ediyoruz.”

“Sporcumuza eşofman desteği”
Esnaflarımızdan Hummel Kastamonu firma yetkilisi Mukaddes Öztürk'e verdiği eşofman desteğinden dolayı teşekkür eden Arıkan; “Bu sporcumuza hem moral oldu hem de amatör spora ilgisi olanların olduğunu göstermiş oldu” dedi.

Bu tür desteklerin tüm amatör spor kulüplerine yapılması gerektiğini dile getiren Arıkan; “Spor yapmayan bütün öğrencileri yeni şampiyonluklar için Çengeller TTNET yanı Güler Apartmanı altı No:5'deki KASEM Taekwondo spor salonumuza bekliyoruz. Bilgi ve kayıt için  0 506 467 04 27 nolu telefondan irtibata geçebilirler” dedi.

Avrupa Şampiyonasına katılacak sporcumuz Ayşe Sıla Kırcaoğlu,  6-8 Temmuz 2017 tarihleri arasında Antalya'da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda 55 kg.'de Türkiye Şampiyonu olmuştu. 26-27 Temmuz 2017 tarihleri arasında Milli Takım seçmelerine çağrılan Kırcaoğlu, Avrupa Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

KASEM Taekwondo salonunda çalışmalarına devam eden ve aynı zamanda Türk Telekom GMSK kulübü sporcusu olan Ayşe Sıla Kırcaoğlu'na Milli Takımımız ile katılacağı Avrupa Şampiyonasında başarılar diliyoruz.

Haber Merkezi