Kırcaoğlu, Avrupa Şampiyonası'na gidiyor!

Yıldızlar Taekwondo Milli Takımı Seçme Müsabakaları 26-27 Temmuz 2017 tarihleri arasında Karaman'da yapıldı.

  • 1070
Kırcaoğlu, Avrupa Şampiyonası'na gidiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dünya ve Avrupa Şampiyonası için ilimizi temsilen seçmeye katılan KASEM'li (Türk Telekom GMSK) taekwondocu Ayşe Sıla Kırcaoğlu 05-08 Ekim'de Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de yapılacak olan Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Kırcaoğlu, 06-08 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da yapılan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Yıldızlar Türkiye Taekwondo Şampiyonası'nda ilimizi 55 kg.'de temsil etmiş ve tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu olmuştu.

Kırcaoğlu'nun 01 Ağustos'ta Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Ankara kampında kampa gireceğini belirten Taekwondo İl Temsilcisi ve antrenörü İsmail Arıkan; sporcumu başarısından dolayı kutluyorum. Kastamonu'dan destek bekliyoruz. Son 4 yıldır Avrupa ve Dünya Şampiyonasına sporcu gönderiyoruz. Herkesten destek istiyoruz. Milletvekilleri, iş adamları var, hiç kimse bizi telefonla dahi arayıp tebrik etmiyorlar. Şu ana kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz dışında kimseden tebrik almadık. Bir sporcuyu yanlarına çağırıp başını okşamıyorlar” dedi.

Haber Merkezi