Şengül ve Elmacı'dan Dan Sınavı başarısı

Ankara İsmet Iraz Taekwondo Spor Salonunda yapılan Dan Terfi Sınavında Reyhan Şengül ve Ebubekir Elmacı bir üst Dan'a terfi ettiler.

  • 3771
Şengül ve Elmacı'dan Dan Sınavı başarısı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığı’nın 2016 yılı faaliyet programında yer alan Siyah Kuşak ve Dan Terfi Sınavı 24 Aralık günü İsmet Iraz Taekwondo Spor Salonu’nda yapıldı.

Erişen Spor Kulübü sporcularından Reyhan Şengül ve Ebubekir Elmacı katılmış oldukları sınavda bir üst Dan’a yükselmenin mutluluğunu yaşadılar.

Taekwondo antrenörü Murat Şengül; “sporcularımı başarılarından dolayı kutluyorum. Reyhan Şengül 3. Dan’dan 4. Dan’a, Ebubekir Elmacı 2. Dan’dan 3. Dan’a terfii etmişlerdir.” dedi.

Çalışmaların; Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri saat: 18:30-20:30 saatleri arasında Gazi Stadyumu Atatürk Spor Salonu yanındaki kapalı tribün altında devam ettiğini belirten Şengül; “öncelikle bize bu imkanları sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdoğan Akbıyık ve personeline teşekkür ederim. Tüm Kastamonumuzu Taekwondo sporu yapmaya davet ediyorum.” dedi.