Soykan, Yunanistan'da Ülkemizi temsil edecek!

5. Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Taekwondo Turnuvası'nda üçüncülük elde eden sporcumuz Onur Talha Soykan Milli Takımla Yunanistan'da Ülkemizi temsil edecek.

  • 1805
Soykan, Yunanistan'da Ülkemizi temsil edecek!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

10-14 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 45 ülkeden yaklaşık 2300 sporcunun katıldığı 5. Uluslararası Türkiye Açık (Turkish Open) Taekwondo Turnuvası’nda sporcularımızdan Onur Talha Soykan; İlk maçını Avusturya’lı rakibi ile yaparak 29-3 skorla kazandı. İkinci turda Almanya’lı rakibi ile eşleşen sporcumuz 18-8 farkla maçı kazandı. Üçüncü turda Yunanistan’lı rakibini 28-10 yenen Soykan, dördüncü turda karşılaştığı Türk rakibini 31-3 yendi. Yarı finalde İran’lı rakibine yenilen sporcumuz gençler kategorisi 59 kg’de derecede olan tek Türk sporcu oldu.

Kastamonu Türk Telekom GMSK sporcusu olan Onur Talha Soykan 59 kg’de 25-29 Nisan 2018 tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak olan WTF Başkanlık Kupası’nda Milli Takım adına yarışacak.

Kastamonu Taekwondo İl Temsilcisi ve Milli Takım Antrenörü İsmail Arıkan, sporcusunun zorlu rakiplerini geçerek bu önemli başarıyı elde ettiğini, Yunanistan’da yapılacak olan WTF Başkanlık Kupası’nda Ülkemizi ve ilimizi ayyıldızlı forma ile temsil edeceğini, kendisini kutladığını ve başarılarının devamını dilediğini belirtti.