Taekwondo ANALİG Yarı Final Müsabakaları Kastamonu'da başladı

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Taekwondo Yarı Final Müsabakaları Kastamonu'da başladı.

  • 1007
Taekwondo ANALİG Yarı Final Müsabakaları Kastamonu'da başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Spor Bakanlığının 2019 yılı faaliyet programında yer alan, 12-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Taekwondo Yarı Final Müsabakaları Atatürk Spor Salonu’nda başladı.

Çorum, Erzincan, Erzurum, Gümüşhane, Kastamonu, Ordu, Rize, Samsun, Tokat, Trabzon, Zonguldak, Bartın, Karabük ve Düzce illerinden 178 sporcunun katıldığı ANALİG Yarı Final Müsabakalarında ilk gün maçları sona erdi.

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu tarafından müsabakaya katılan hakem, antrenör ve idarecilere Şehit Şerife Bacı Öğretmenevi’nde yemek ikramında bulunuldu.

Düzenlenen yemek programına; Gençlik ve Spor il Müdürü Reşat Asrak, Spor Şube Müdürü Adem Keloğlu ve İl Temsilcisi İsmail Arıkan katıldı.

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu’na teşekkür eden İl Temsilcisi İsmail Arıkan; “Taekwondo ANALİG Yarı Final Müsabakaları bugün başladı. Dün gelen takımlarımızla müsabaka için teknik toplantı yaptık. İlimiz kız ve erkek takımı müsabakada yarışıyor. Tüm Kastamonu halkımızı Atatürk Spor Salonuna müsabakaları izlemeye davet ediyorum. Müsabaka 14 Nisan Pazar günü sona erecek” dedi.