Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin'den taciz iddialarına tepki

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin, taekwondoda taciz iddialarına sert tepki gösterdi ve 'İftara atanlar bu iftiranın altında kalacaklar.' dedi.

  • 1312
Taekwondo Federasyonu Başkanı Metin Şahin'den taciz iddialarına tepki
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, tekvandoda taciz iddialarına sert tepki gösterdi ve "İftara atanlar bu iftiranın altında kalacaklar." dedi.

Türkiye Tekvando Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, ''Öncelikle tekvandoya bakacak olursak, olimpiyat oyunlarında Türkiye'nin son 8 yılda en başarılı branşı diyebiliriz." diyerek şunları söyledi:

"İki haftadır bazı iddialarda bulunan kişilerin camiamıza yönelik karalama kampanyasıyla camiamızı zan altında bırakan açıklamalarını görüyoruz. Bu iddiaların kaynağındaki kişilerin kim olduğunu ve ne maksatla yaptığını biliyoruz.

Bu asılsız suçlamaları yapan kişiler hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na dilekçeyle şikayette bulunduk.Bunları yapan kişiler attıkları iftiranın altında kalacaklardır. Seçimle, genel kurulla gelemeyenler 'Bu başarılı federasyonu nasıl yıkabiliriz, nasıl zan altında bırakabiliriz' diyerek bu karalamaları yapmışlardır. Gerçekten bir şey varsa şikayet edilecek olan yerler belli. Hakkımızda hiçbir suç duyurusu yok."