Zehra Begüm, Dünya Başkanlık Kupasında!

Taekwondocu Zehra Begüm Kavukçuoğlu, İsveç'te yapılacak olan Dünya Başkanlık Kupasında Milli Takım formasıyla ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

  • 1461
Zehra Begüm, Dünya Başkanlık Kupasında!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

03-07 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'na Milli Takım adına katılan ve ilk kez yarıştığı gençler kategorisinde ikinci olarak muhteşem bir başlangıç yapan Zehra Begüm Kavukçuoğlu, 18-21 Şubat tarihleri arasında İsveç'te yapılacak olan Dünya Başkanlık Kupasında Milli Takım formasıyla ilimizi ve ülkemizi temsil edecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Milli Antrenör Numan Haçat; Zehra Begüm'ün ilk kez gençler kategorisinde yarışmasına rağmen başarı grafiğini sürdürdüğünü belirterek, adım adım dünya şampiyonasına, adım adım olimpiyata doğru ilerlediğini, ayrıca Taekwondo Akademi Spor Kulübü olarak Istanbul'da yapılan 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında 8 sporcununda Milli takım adına mücadele ettiğini ve sezona harika bır başlangıç yaptıklarını belirtti.

Hacat; "Kendilerine maddi manevi desteklerini esirgemeyen Gün Medya Onursal Başkanı çok değerli iş adamı Cengiz Aygün, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, Sınav Koleji ve katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.