Taekwondoda Madalya Yağmuru

Poomse Türkiye Taekwondo Şampiyonası 15-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Konya ilinde yapıldı.

  • 2092
Taekwondoda Madalya Yağmuru
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanlığının 2015 yılı faaliyet programında yer alan Poomse Türkiye Taekwondo Şampiyonası 15-19 Nisan 2015 tarihleri arasında Konya ilinde yapıldı.

İlimizi temsilen katılan sporcularımız 2 gümüş ve 21 bronz olmak üzere toplam 23 madalya kazanarak Minik-Yıldız Erkek Takım sıralamasında da beşincilik kupasını aldılar.

Kastamonu Taekwondosunda gidilen bir müsabakadan bu kadar çok madalya ve kupa alınarak dönülmüş oldu.

İl Temsilcisi İsmail Arıkan, antrenörler Ercan Çelik, Murat Şengül ve Numan Haçat; sporcularımızın almış oldukları bu önemli başarıların ardından ilimize taekwondo branşında 23 Türkiye derecesi daha kazandırılmış oldu, bu başarıda emeği geçen herkese, araç desteği veren Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş'a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz dediler.

Bu başarıda büyük emeği olan Ercan Çelik hocamıza teşekkür eden Murat Şengül; Ercan Çelik hocamız Araç ilçesi İğdir Köyünde beden eğitimi öğretmenliği yaptığı sırada taekwondo sporunu İğdir köyünde başlatmış ve büyük başarılara imza atmıştır. Tayinen gittiği Kocaeli ili Kartepe ilçesinden ilimiz taekwondocularına destek vermeye devam etmiş, hatta Kastamonu'ya gelerek antrenmanlara katılıp bu spora olan aşkını ve eğitimciliğin önemini vurgulamıştır dedi.