'Tam kadro sahadayız'

MHP İl Başkanı Emin Çınar Başkanlığında ilçe başkanları ile toplantı düzenlendi. 'Tam kadro sahadayız' mesajı verildi.

  • 1813
'Tam kadro sahadayız'

Geçtiğimiz haftalarda ilçelerde düzenlenen festivallerle ilgili değerlendirme yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Emin Çınar; "İlçelerimizde MHP belediyelerimizin gerçekleştirdiği festivaller halkımız tarafından büyük bir ilgiyle karşılık buldu. Özellikle Taşköprü ve Tosya festivalleri tarihi bir katılımla gerçekleşti. Ben tüm belediye başkanlarımıza başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Teşkilat çalışmalarını değerlendiren Çınar, "tam kadro sahadayız" mesajı vererek, "Milliyetçi Hareket Partisi tüm kadrolarıyla Türkiye genelinde sahaya inmiş durumda. Bir taraftan Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin katıldıkları 'Aday Belli Karar Net' il mitingleri, diğer taraftan Genel Başkan Yardımcılarımız, MYK üyelerimiz ve milletvekillerimizin katıldıkları 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programları' hızlı bir şekilde devam ediyor.

Yapılan miting ve toplantılarda Milliyetçi Hareket Partisi milletimiz tarafından beklenilenin üstünde bir teveccüh görüyor. Milletimiz Milliyetçi Hareket Partisine ve Cumhur İttifakına güven duyuyor. En son geçen hafta Sivas’ta düzenlenen mitingde ortaya çıkan tabloda da bunu görüyoruz. Bu hafta yine Bursa’da düzenlenecek olan mitingde Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli milletimize seslenecek. Orda da büyük bir katılımın gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Bizde MHP il ve ilçe teşkilatları olarak çalışmalarımıza hız vermiş durumdayız. Genel merkezimizin 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programları' kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerimizde 2 hafta sürecek olan toplantılar ve programlara genel merkezimizden bir heyet katılacak. Program netleştiğinde bunu kamuoyuna duyuracağız. Kastamonulu hemşehrilerimizin Cumhur İttifakına güveninin her geçen gün arttığını görüyoruz. Genel Merkezimizin düzenledikleri bu programlar neticesinde milletimize Cumhur İttifakının önemini tam anlamıyla anlatmış olacağız. Bu neticede vatandaşımızın Cumhur İttifakına olan inancı artacaktır." dedi.

'Tam kadro sahadayız'