Taşıt Kredileri Düsüyor, Faizsiz Araba Nasıl Alınır?

Araç kredisi mantığında sunulan fırsatın sahibi olmak isteyen kişiler için iki değişik opsiyon var.

  • 693
Taşıt Kredileri Düsüyor, Faizsiz Araba Nasıl Alınır?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşıt kredisi olmadan araç almak kulağa biraz garip gelse de böyle bir fırsat her daim söz konusu. Çünkü Tasarruf Çözüm sayesinde her zaman satın almak istediğiniz aracın sahibi oluyorsunuz. Çok yüksek olmayan ödeme tutarlarının yanı sıra, faizsiz taksit imkanlarından hemen faydalanabilirsiniz. Bunun için online bir şekilde başvuru yapmak mümkün.

Sıra Tespitli Tasarruf Planını Kullanabilirsiniz

Araç kredisi mantığında sunulan fırsatın sahibi olmak isteyen kişiler için iki değişik opsiyon var. Sıra tespitli olan bunlardan birisi ve özellikleri şöyle;

  • İlkine göre teslimatın hemen ardından ödemek zorunda olmuş olduğunuz taksitler üstünde bir düzenleme yapılır ve binde 6 oranında artışa gidilir.  Bunlar, kalan borçtan düşülür.
  • Bunun yanı sıra en az 25 en çok 70 kişilik olarak tanımlanmış tasarruf planlarının içine giriş yapmak mümkün. Ödemenin çok daha erken sona ermesi gibi bir avantaj var. Teslimatlar ise erken.
  • Bir diğer opsiyona göre ize yüzde 10'luk ve sadece tek bir defa olmak üzere taksit artışı yapılır. Toplamda kalan bedel üstünden binde 4.5 gibi bir artış söz konusudur.
  • Tasarruf planı içindeki kişi sayısı minimum 85 iken maksimum 400 şeklindedir. Erken teslimat fırsatından faydalanmak çok kolaydır.

Serbest Tasarruf Opsiyonunu Tercih Etme Şansınız Var

Faizsiz araba sahibi olabilmek için aynı zamanda serbest tasarruf planı da söz konusu. Hemen ihtiyacınızı belirleyerek işe başlayın. Tutarın ne olacağının belirlenmesinin ardından aylık tasarruf miktarının belirlenmesi şarttır. Sistem sizden hiçbir şekilde peşinat talebinde bulunmaz. Bu konuda bir zorlama yoktur. Fakat çok daha hızlı bir biçimde süreci bitirmek isteyen kişiler, gerek peşinat gerekse ara ödeme yapabilme şansına sahiptirler.  Bunun sunmuş olduğu bir diğer avantaj ise teslim tarihinin çok daha erken olmasıdır.

Başvuru Yapmak Çok Kolay

Faizsiz araba almak isteyenler hemen siteden başvurularını oluşturabiliyorlar. Bunun için tasarlanmış olan özel alanı doldurun. İsim ve soyadınızı yazın. İl, ilçe ve cep telefonu numaranızı yazın. Son olarak bir kere gönder tuşuna basın. Müşteri temsilcileri çok kısa zaman dilimi içinde size dönerler.

https://www.cozumtasarruf.com.tr/en-uygun-tasit-araba-kredisi-hesaplama/

Tanıtım yazısıdır