Taşköprü turizm şehri yolunda

Taşköprü ilçesinde sokak sağlıklaştırılması için somut adımlar atıldı.

  • 1532
Taşköprü turizm şehri yolunda

İlk etap olarak Delibey sokakta başlayacak olan ve toplamda 13 bina tarihi yapıya uygun şekilde tadilat edilerek ev sahiplerine teslim edilecek.

Taşköprü Belediyesi Toplantı Salonu’nda ev sahiplerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli Sema Ongun ve yüklenici firma sahibi Mimar Mehmet Tüvel’in katımı ile süreç ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Taşköprü’nün turizm şehri olma yolunda olduğunu belirterek, “Bugün ilçemizin geleceği ve turizm şehri olma yolunda uzun süren çabalarımız sonuç verdi ve sokak sağlıklaştırması yapılacak olan Delibey sokaktaki ev sahiplerimiz ile bir araya geldik. İlçemiz için turizm alanında büyük adım attığımız bu günde, Kültür ve Turizm Bakanlığı personeli Sema Ongun ve yüklenici firma sahibi Mimar Mehmet Tüvel’in katımıyla ev sahiplerimizi süreç hakkında bilgilendirmede bulunduk. Toplamda 3 etap içerisinde devam edecek olan projemiz önümüzdeki günlerde Delibey sokaktan başlayacak. Taşköprümüzün turizm şehri olması için büyük bir adım attık. İlçemize ve kıymetli halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.