Taşköprü'de din görevlileri ile toplantı yapıldı

Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, din görevlileri ile bir araya geldi.

  • 684
Taşköprü'de din görevlileri ile toplantı yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Taşköprü Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda, halkın en fazla güvendiği kurumların başında, diyanetin gelmesi gerektiğini belirtti.

Kamu görevlilerinin halkın ayağına gitmesi gerektiğini vurgulayan Yüksel, "Meydanı boş bırakmamamız gerekiyor. Camilerde cemaati beklemek yerine, biz halkımızın ayağına gitmeliyiz." dedi.

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan da toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını kaydetti.

Her şeyi görmelerinin mümkün olmadığını aktaran Arslan, "Toplumun yüzde 99'u Müslüman diyoruz. Fakat toplumu bölme yolunda en büyük tehlikelerden biri gıybet. Bunun önüne geçmemiz lazım. Bunun için bizlerin de sizlerin de büyük sorumluluğu var." ifadesini kullandı.

Programa, İl Müftüsü Osman Aydın, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacıbey Özkan, Taşköprü Müftüsü Yusuf Uzun, AK Parti Taşköprü İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Mal Müdürü Erdoğan Üstündağ, Eğitim Bir-Sen Taşköprü Temsilcisi Abdullah Oğuz, Diyanet-Sen Taşköprü Temsilcisi Bayram Özsoy ve din görevlileri katıldı.