Taşköprü'de Sarımsak Güzeli Seçildi

Güzellik yarışmasında dereceye giren güzellere sarımsak ödülü verildi

  • 1495
Taşköprü'de Sarımsak Güzeli Seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen güzellik yarışmasında, birbirinden güzel kadınlar birinci olabilmek için yarıştı. Yarışmada dereceye giren güzellere sarımsak hediye edildi.

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde, 29. Uluslararası Kültür ve Sarımsak Festivali etkinlikleri kapsamında güzellik yarışması düzenlendi. Yapılan 'Sarımsak Güzeli Yarışması'nda festival güzeli Macaristan halk oyunu ekibinden Fannt Stabo, sarımsak güzeli Makedonya halk dansları ekibinden Eva Stankowsko, Pompeiopolis güzeli ise Türkiye’den Kübra Aksöz oldu.

Birbirinden güzel 15 genç kızın halı üzerinde yürüyerek ve dans ederek jüriden en yüksek puanı almaya çalıştığı yarışmada, 6 kişiden oluşan jüri 2 saat süren değerlendirme sonucunda karar verebildi.

Yarışma sonucunda güzellik tahtına oturmaya hak kazanan genç kızlara, Taşköprü Kaymakamı Zafer Coşkun ve Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan tarafından birer bağ sarımsak, plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi. Taşköprü’de ki 29. festival çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

AKİF DOĞAN (İHA)