Tekin "İnsan odaklı bir belediye anlayışını vaat ediyorum"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kastamonu İl Başkanlığı Abana'da 6'ncısını gerçekleştirdiği İlçe Başkanları ve Halk Buluşmaları toplantısında Abana Belediye Başkan Adayı Erfain Tekin'i tanıttı.

  • 642
Tekin "İnsan odaklı bir belediye anlayışını vaat ediyorum"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ile CHP Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin’in yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Hakime Salman, ilçe başkanları ile partililerin katıldığı toplantıya Abanalı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

ERHAN ÇELEBİOĞLU:“ABANA’YI HALKTAN YANA EŞİT VE DEMOKRATİK BELEDİYECİLİKLE BULUŞTURACAĞIZ”

Toplantının açılış konuşmasını CHP Abana İlçe Başkanı Erhan Çelebioğlu gerçekleştirdi.

Abana’yı özlediği belediyecilik anlayışına CHP’nin kavuşturacağını belirten Çelebioğlu, “31 Mart’ta Abana’yı halktan yana eşit ve demokratik belediyecilikle buluşturacağız” ifadelerini kullandı.

ERFAİN TEKİN: “ALDATAN VE ALDATILAN OLMAYACAĞIM, SÖZ VERİYORUM”

CHP Abana Belediye Başkanı Erfain Tekin ise mühendislik ve yöneticilik vasıflarını, ticari bilgi birikimini Abana için ve belediye başkanı olarak hizmete dönüştürmek istediğini söyledi.

Abana'da yaşayan her bireye, her aileye, her eve, her sokağa doğru dürüst ve adil bir şekilde hizmet götürmek istediğini kaydeden Erfain Tekin, aldatan ve aldatılan bir başkan olmayacağının sözünü verdi.

Tekin yaptığı konuşmada şunları söyledi;
“Birlik ve dayanışma içinde, el ele vererek sorunları çözmek ve yaşanabilir bir Abana oluşturmak istiyorum. Kaynak yaratan, üreten, çağdaş, katılımcı, şeffaf, hesap verebilen, insan odaklı bir Belediye anlayışını vaat ediyorum. Kararlı girişimci ve yenilikçi, özgüveni tam olan bir belediye yönetimi oluşturmayı esas alıyorum. Bu ilkeleri bir yönetim yaklaşımı olarak Belediyede hakim kılmak istiyorum. Abana’yı geleceğe taşıyacak hamleleri gerçekleştirecek, şehri cazibe merkezi haline getirecek, imaj ve prestijini arttıracak bir belediyecilik anlayışını hayata geçirmek istiyorum. Hedeflerini ortaya koyabilecek, uygun süreçlerde plan ve programlarını uygulayabilecek, başarıya ulaşmak için ortak aklı oluşturabilecek ve her şeyi halk için, halkı ile birlikte yapabilecek bir belediye yönetimini hayata geçirmek istiyorum. Sosyal projeleri sözde kalmayan, kültür ve sanat etkinliklerine özel önem veren, spora ve eğitime destek sağlayabilen, halkı ile kucaklaşan ve daima halkın yanında olan bir belediye anlayışını hakim kılmak istiyorum. Tüm bu istek ve hayallerimi gerçekleştirebilmek için partimin yetkili kurullarından, sizlerden yetki ve destek istiyorum. Aldatan ve aldatılan biri olmayacağıma da sizlerin önünde söz veriyorum. Bilgili ve yetenekli ekip arkadaşlarımla halkımıza hizmeti ön planda tutarak, şehrimizin huzur ve refahı için gayret sarf ederek birçok projeye imza atacağımıza inanıyorum. İnsan odaklı hizmetlerden herkesin eşit olarak yaralandığı, yaşlılara sahip çıkan, engelli insanlarımız için engelleri ortadan kaldıran, etkinlikleri ile sosyal yaşamı renklendiren, kültür hizmetleri ve faaliyetleri ile yüz güldüren, mahalle, cadde ve sokakları düzenli, kaldırımları ve sahili temiz bir belediye yönetimini sizlerle birlikte hayata geçireceğim. Cumhuriyetimizin kurucusu, ulusumuzun varlık nedeni, liderimiz Gazı Mustafa Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan savunmasında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmet minnet ve şükranla anıyorum.  Bugüne kadar şehrimize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımızdan ebediyete intikal etmiş olanlara Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı ömürler diliyorum. Adaylığım sürecinde desteklerini esirgemeyen, bana güç veren ve bugün burada beni yalnız bırakmayarak katılımlarıyla onurlandıran tüm dostlarıma, yol arkadaşlarıma en içten duygularımla teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.