Yerli akıllı telefonunu satışa sunuyor

Vodafone, Türkiye'ye yatırım yapmaya devam ediyor. Şirket, yerli üretim akıllı telefonu Blade V'yi müşterileriyle buluşturuyor. Blade V, tarifeye ilave olarak ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

  • 2100
Yerli akıllı telefonunu satışa sunuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Vodafone, Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ediyor. Şirket, yerli üretim akıllı telefonu Blade V’yi müşterileriyle buluşturuyor. Blade V, tarifeye ilave olarak ayda 1 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

3G ile donatılan telefonun 4.1 Android Jellybean işletim sistemi, 4 inç geniş ekranı, Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz 4 çekirdek işlemcisi; 5 MP otofokus ve LED flaşlı kamerası bulunuyor.

Vodafone Türkiye’nin Ar-Ge merkezi OKSİJEN tarafından ortaya koyulan Vodafone Self Servis uygulaması; SMS, internet ve ülke dışını arama paketlerini satın alma, ülke dışında kullanıma açma, fatura detayı inceleme, TL yükleme, tarife değişikliği ve kalan kullanım görüntüleme imkânı tanıyor.

Yine OKSİJEN’in Kızılay uygulaması ile kullanıcılar, sabit ve mobil Kızılay kan merkezlerinin konumunu görüyor. Kan bağışında bulunduğu tarihleri kaydediyor. Bağış dönemi geçtiğinde otomatik uyarı alıyor. Kullanıcılar, AKUT uygulaması ile de acil durumlarda aranacak numaralar, resimli ve videolu ilk yardım verileri, pusula, SOS uyarı sinyallerine erişiyor.

Vodafone Çiftçi Kılavuzu ile Vodafone Blade V malikleri, il ve ilçelere dair hava tahminleri ve uyarılarının yanında ürün ve ürün gruplarına yönelik haberleri alıyor.

Vodafone Grubu Avrupa Bölge Terminal Direktörü Francesca Fiore, “Türkiye bizim için çok kıymetli bir ülke. Vodafone Türkiye, OKSİJEN ile teknik ve inovasyonu ihraç eder konuma gelen, başarılarını artıran bir şirket. Vodafone Grubu olarak Vodafone Türkiye’nin yerli üretim akıllı telefonu Vodafone Blade V’yi fikir safhasından itibaren büyük bir heyecanla takip ediyoruz. Türkiye’nin durumuna, ivmesine olan güvenimiz tam.” dedi.

Vodafone Türkiye Terminal Direktörü Ahmet Ulubay ise yerli üretim yatırımlarının önemini vurgularken, şunları ifade etti:

“Vodafone Türkiye olarak yerli üretim yatırımlarımızı her geçen sene daha da artırmaya devam ediyoruz. Yerli üretim yatırımlarının artmasında yatırım maliyetlerini ve vergileri devletin teşvik etmesinin, yerel olarak üretilen telefonlarıı önemle ele alması büyük rol oynuyor. Ülkemizin bu alanda hakiki durumunu tam anlamıyla ortaya koyabilmesi adına özel sektörü temsilen biz Vodafone Türkiye olarak Vodafone Grubu’nun birikiminin gücünü de yanımıza alarak görevlerimizi yapmaya açığız. Türkiye’de üretilen, ülke genelinde kullanılan ve hatta buradan dünyaya açılan akıllı telefon markaları yaratmak bugün kulağa bir mucize gibi geliyor. Ama biz biliyor ve inanıyoruz ki Vodafone ile mucizeleri kolaylaştırmak mümkün.” ifadelerini kullandı.

Vodafone Blade V’in teknik donanımları şöyle:

• Android Jellybean 4.1 işletim sistemi
• 4 inç ekran
• Qualcomm Snapdragon 1.2 GHz, 4 Çekirdek işlemci
• 5 MP kamera, otofokus, LED flaş
• 3G ile 7,2 Mbps internete bağlanma hızı
• 4 GB dâhili depolama alanı, 1 GB RAM, 32 GB’a kadar microSD desteği
• 240 dakika konuşma süresi
• 250 saat bekleme süresi