Ticaret Borsası ve Ak Parti'den MÜSİAD'a Ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi'ne Ticaret Borsası ve AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'ndan ziyaretlerde bulunuldu.

  • 336
Ticaret Borsası ve Ak Parti'den MÜSİAD'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MÜSİAD Kastamonu Şubesi’ne ziyarette bulunan AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı, derneğin çalışmaları hakkında MÜSİAD Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu'ndan bilgi aldılar. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Namlı, MÜSİAD'ın üstlendiği misyon ve üyelerinin ticari faaliyetlerinin ilimize ve ülkemize kazandırdığı katkılardan dolayı memnun olduklarını belirtti.
1 Kasım seçimlerine de değinen Ahmet Namlı, ilimizden 3 milletvekili çıkarmanın büyük bir başarı olduğunu ve TBMM'de Kastamonu'yu çok daha güçlü bir şekilde temsil etme imkanı bulunduğunu ifade etti.

MÜSİAD Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ise, dernek olarak ilimiz ekonomisine her zaman katkı sağlamak için çalıştıklarını ifade ederken, Türkiye'nin istikrarlı ilerleyişinin devam edeceğini ve ilimiz milletvekillerinin de bu ilerleyişte Kastamonu'yu da taşıyacaklarına inandıklarını söyledi.

Ticaret Borsası tarafından yapılan ziyarette ise Borsa Başkanı Sedat İşeri, oda olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aktarırken, MÜSİAD'ın çalışmaları hakkında da istişarelerde bulundu. İşeri, MÜSİAD ve Ticaret Borsası'nın ilimiz için bir dinamik olduğunu belirterek, birlikte çalışmalar ile Kastamonu'yu daha ileriye taşıyabileceklerini söyledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ise, Ticaret Borsası ile işbirliği yapmaya her zaman hazır olduklarını, Kastamonu'nun menfaati söz konusu olan her konuda müdahil olacaklarını belirtti.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)